Kopen op Afstand

Vanaf uw eigen werkplek meebieden op het breedste assortiment bloemen en planten via alle veilingklokken van Royal FloraHolland. Met Kopen op afstand is dat wereldwijd mogelijk. Dat bespaart u veel tijd en is supermakkelijk.

Uw voordelen

  • Toegang tot alle veilingklokken in Aalsmeer, Eelde, Naaldwijk en Rijnsburg.
  • Tijdwinst door in te kopen vanaf uw eigen werkplek.
  • De grootste keus, dagverse kwaliteit en een actuele marktprijs.

Wat kost het?

De tarieven voor Kopen op afstand vindt u op de pagina Koperstarieven onder 'Kloktarieven'. Dit tarief is exclusief internetverbindingen, aansluitingen en hardware.

Marktplaatsnetwerk

Wanneer u op een veilinglocatie gebruik wil maken van KOA, adviseren we u een speciale verbinding: Marktplaatsnetwerk (MPN-KOA). Deze verbinding is sneller en stabieler en voor KOA betrouwbaarder dan internet. U sluit voor deze verbinding een aanvullend abonnement af. De tarieven voor Marktplaatsnetwerk vindt u op de pagina Koperstarieven onder 'Telefonie / Marktplaatsnetwerk'.

Hoe werkt het?

Met Kopen op afstand (KOA) kunt u via internet inkopen op alle bloemen- en plantenklokken van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. U kunt ook het volledige aanbod bloemen en planten inzien, filteren en vooraf markeren. U heeft zicht op de veilschema's per veilingklok én op de aankopen die u al heeft gedaan.

Koopt u in bij Royal FloraHolland? Dan kunt u een abonnement nemen op KOA. Het enige dat u nodig heeft, is een pc of laptop met een goede internetverbinding via een netwerkkabel. Of een aansluiting met het Marktplaatsnetwerk binnen het veilinggebouw. Wij adviseren u geen draadloze verbinding te gebruiken. De software die u voor KOA nodig heeft, plaatsen wij voor u. U kunt ook een erkende softwareleverancier inhuren.

Deelnemersverklaring en voorwaarden