Insights voor kopers

Insights voor kopers geeft u inzicht in uw eigen inkopen en in de prijsvorming bij Royal FloraHolland. Deze dienst is gebaseerd op een Power BI Dashboard app, dat op iedere computer of smartphone te gebruiken is. Insights voor kopers is de opvolger van FloraneXt voor kopers.

Interesse?
Meld u direct aan

Uw voordelen

  • Een inkoop dashboard met alle totalen per inkoopkanaal, een top 5 van producten en kwekers.
  • Alle informatie van door de koper gekochte partijen en producten.
  • De gemiddelde prijzen van bij de klok verhandelde producten.
  • Een vergelijking van de eigen inkoopprijs met de gemiddelde prijs op de klok van dezelfde producten.

Wat kost het?

De dienst kost €70,- per maand, per koper. Meerdere collega's binnen één bedrijf kunnen hier gebruik van maken. Per gebruiker is een Power BI licentie vereist. Hier kan een eigen licentie van de koper voor gebruikt worden. Het is ook mogelijk om via Royal FloraHolland een licentie aan te schaffen. In dat laatste geval wordt additioneel €10,- per maand per licentie in rekening gebracht.

Interactief Power BI Dashboard
Kies welk overzicht u wilt zien en pas de filters aan. Alle informatie wordt bijna realtime bijgewerkt tijdens het veilen.

Hoe werkt het?

Insights voor kopers bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Dagoverzicht - Toont een dashboard met de inkooptotalen van de huidige veildag, met onder andere top 5 overzichten van ingekochte producten en productgroepen, top 5 kwekers en een verdeling per inkoopkanaal.
  • Eigen Info - Alle informatie over ingekochte partijen en producten op basis van de gemiddelde inkoopprijs, totale inkoopbedrag en gekochte aantallen.
  • Veiling Info - Toont de gemiddelde prijs van alle bij Royal FloraHolland verkochte producten en optioneel ook de verkochte aantallen om een goed beeld van de prijsvorming te krijgen.
  • Benchmark - Vergelijk de inkoopprijs van de koper voor een specifiek product en productgroep met de gemiddelde prijs bij Royal FloraHolland.
  • Trends - Overzichten per kweker, product of productgroep om gemiddelden (aantallen en inkoopbedrag) te vergelijken.

Het aanmelden voor de dienst kan via de volgende link:

Meer informatie

Stuur een email naar insightsbuyers@royalfloraholland.com of neem contact op met het Klant Contact Center.