Select levering

Heeft u als koper juist nu behoefte aan het snel kopen van bloemen zonder dat u een voorraadrisico loopt? Dit kan met Select levering; onderdeel van Royal FloraHolland Fulfilment. Producten die via de Voorraad- en orderpick dienstverlening van Fulfilment worden geleverd zijn gekenmerkt als Select levering. Met Select kunt u dus gegarandeerd - binnen 90 minuten - beschikken over bloemen die u nodig heeft. Op FloraMondo herkent u Select-producten eenvoudig aan het Select-Symbool.

Heeft u interesse?
Neem contact op

Uw voordelen

  • Langer inkoopvenster zonder voorraad risico.
  • In het tijdvak naar keuze of binnen 90 minuten.
  • Betrouwbaar en efficiënt bij u afgeleverd.

Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Bel ons of meld u aan voor een afspraak en laat vrijblijvend een kostencalculatie maken.

Hoe werkt het?

  1. Aangesloten kwekers plaatsen bloemen op een hub van Royal FloraHolland.
  2. Het aanbod van de kwekers is zichtbaar in het verkoopkanaal FloraMondo; deze voorraad is gekenmerkt met het Select-symbool.
  3. Haalt u uw aanbod binnen een VMP-koppeling? Bij filterinstellingen kunt u hier filteren op 'select aanbod'. Het beschikbare aanbod ziet u meteen. Werkt u in de nieuwe versie van FloraMondo? Dan vindt u deze filtermogelijkheid onder 'accounts' en u selecteert de juiste webservice.
  4. U plaatst een order en kiest de door u gewenste levertijd.
  5. Royal FloraHolland levert binnen 90 minuten of op het door u gewenste tijdvak bij u af in de box.
  6. Producten die u tussen 6.00 - 13.30 uur bestelt, leveren we al binnen 90 minuten af. Bestellingen die u voor 6.00 uur plaatst, leveren wij uiterlijk 7.30 uur.