230213 JM RFH Select Delivery Header image 1080x1920px

Select Delivery

Bepaal vanaf nu zelf je bezorgmoment.

Met Select Delivery bepaal je zelf in welk tijdvak je jouw handel wil ontvangen. Stap voor stap maken we steeds meer tijdvakken beschikbaar. Het eerste beschikbare tijdvak is voor de Klokvoorverkooptransacties: deze ontvang je tussen 6.00 en 8.00 uur in je box.

Benieuwd geworden?
Ervaar het zelf

Bepaal zelf je bezorgmoment

Als je iets online bestelt, is het fijn als je bestelling op een voor jou gunstig moment wordt bezorgd. Daarom bezorgen bedrijven als Coolblue je pakketje in een door jou gekozen tijdvak. Ook van onze kopers horen we regelmatig dat zij meer controle wensen over de aflevertijden van de producten die ze via Royal FloraHolland inkopen. Zeker in de piekperiode helpt het om meer grip te krijgen op de bezorgmomenten. Zeker als een en ander beter aansluit op hun bedrijfsprocessen. In samenwerking met kopers ging Royal FloraHolland aan de slag.

De uitkomst: vanaf nu kun je kiezen om jouw Klokvoorverkoop al geleverd te krijgen tussen 6.00 en 8.00 uur.

Wat is Select Delivery?

Dankzij het orderpickproces kunnen we op een meer gepersonaliseerde manier afleveren. Met Select Delivery kies je als koper zelf of je jouw handel eerder, sneller of later dan het reguliere logistieke proces wil ontvangen. Je bepaalt dus zelf in welk tijdvak je jouw producten geleverd wil krijgen. Stap voor stap maken we steeds meer tijdvakken beschikbaar.

Positieve feedback van kopers

De afgelopen periode heeft een selecte groep kopers al gebruik mogen maken van Select Delivery tijdens de pilot ‘Klokvoorverkoop Vervroegd Uitleveren’. Met hen toetsten we het tijdvakleveren in de praktijk en verbeterden we de service op basis van hun ervaringen en tips. De reacties zijn positief. Bekijk de klantervaring van koper Florca in onderstaande video. Vanaf nu is het voor elke koper mogelijk om gebruik te maken van deze optie als je inkoopt op Naaldwijk (bloemen) of Rijnsburg via Klokvoorverkoop. Hiermee maken we het eerste tijdvak van Select Delivery beschikbaar voor via Klokvoorverkoop gemaakte transacties.

Hoe werkt het?

Meld je aan en ontdek zelf de voordelen van Select Delivery. Aanmelden kan via onderstaande button. Je komt dan in de MijnRFH omgeving, waar je alleen nog op 'Indienen' hoeft te klikken. Ook kun je je via het Klant Contact Center aanmelden. Vervolgens worden al jouw Klokvoorverkooptransacties vóór 8.00 uur afgeleverd in je box.

Tarieven

Op dit moment stellen we Select Delivery beschikbaar voor Rijnsburg en Naaldwijk (bloemen).

Naaldwijk (bloemen) & Rijnsburg
Prijs: € 1,31 per commerciële transactie

Bepaal hoe flexibel je Select Delivery wil

Flexibiliteit is belangrijk. Daarom kun je ervoor kiezen om dit tijdvak voor jouw Klokvoorverkooptransacties slechts voor één of meerdere dagen per week aan te zetten. Bijvoorbeeld alleen op maandagen en vrijdagen. Ook kun je tot een week van tevoren jouw wensen wijzigen.

Op dit moment is Select Delivery in te stellen per administratienummer. We onderzoeken ook de mogelijkheden om Select Delivery per koperplaatnummer in te voeren.

De volgende stap in flexibele en snelle levering

Royal FloraHolland blijft Select Delivery continu ontwikkelen. Door in gesprek te zijn met kopers houden we scherp welke wensen er spelen. Opschaling van tijdvakleveren zal dan ook plaatsvinden op basis van jouw behoefte als koper. Heb je tips of feedback, dan horen wij dat graag. Neem hiervoor contact op met het Klant Contact Center.