Royal FloraHolland | Kopen op Afstand

Kopen op Afstand

Vanaf je eigen werkplek meebieden op het breedste assortiment bloemen en planten via alle veilingklokken van Royal FloraHolland. Met Kopen op afstand is dat wereldwijd mogelijk. Dat bespaar je veel tijd. Het is supermakkelijk.

Jouw voordelen

  • Toegang tot alle veilingklokken in Aalsmeer, Eelde, Naaldwijk en Rijnsburg.
  • Tijdwinst door in te kopen vanaf je eigen werkplek.
  • De grootste keus, dagverse kwaliteit en een actuele marktprijs.

Wat kost het?

De tarieven voor Kopen op afstand vind je op de pagina Koperstarieven onder 'Kloktarieven'. Dit tarief is exclusief internetverbindingen, aansluitingen en hardware.

Marktplaatsnetwerk

Wanneer je op een veilinglocatie gebruikmaakt van KOA, adviseren we een speciale verbinding: Marktplaatsnetwerk (MPN-KOA). Deze verbinding is sneller en stabieler en voor KOA betrouwbaarder dan internet. Je sluit voor deze verbinding een aanvullend abonnement af. De tarieven voor Marktplaatsnetwerk vind je op de pagina Koperstarieven onder 'Telefonie / Marktplaatsnetwerk'.

Hoe werkt het?

Met Kopen op afstand (KOA) koop je via internet in op alle bloemen- en plantenklokken van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Je kunt ook het volledige aanbod bloemen en planten inzien, filteren en vooraf markeren. Je hebt zicht op de veilschema's per veilingklok én op de aankopen die je al deed.

Koop je in bij Royal FloraHolland? Neem dan een abonnement op KOA. Het enige dat je nodig hebt, is een pc of laptop met een goede internetverbinding via een netwerkkabel. Of een aansluiting met het Marktplaatsnetwerk binnen het veilinggebouw. Wij adviseren je geen draadloze verbinding te gebruiken. De software die je voor KOA nodig hebt, plaatsen wij voor je. Je kunt ook een erkende softwareleverancier inhuren.

Deelnemersverklaring en voorwaarden