Royal FloraHolland | Aanbod markeren via FloraMondo

Aanbod markeren via FloraMondo

Met Aanbod markeren in FloraMondo markeer je meteen klokaanbod voor KOA. Handig, want dit gemarkeerde aanbod verschijnt automatisch in je KOA of Tribune werkplek. Jij of je inkoper krijgt automatisch een notificatie wanneer je partij voor de klok komt. Dat scheelt je tijd en voorkomt stress.

Direct aan de slag met FloraMondo?
Meld je direct aan

Jouw voordelen

  • Bereid je klokinkopen voor én doe meteen Klokvoorverkoop aankopen op 1 plek.
  • Het gemarkeerde aanbod wordt direct doorgestuurd naar je eigen werkplek of tribunewerkplek.
  • Handig: je krijgt een notificatie als de gemarkeerde partij geveild wordt.

Wat kost het?

Aanbod markeren in FloraMondo is een gratis dienst voor klanten van Royal FloraHolland. Wel heb je een abonnement voor een KOA werkplek of een Tribune werkplek nodig om gemarkeerde producten te kunnen zien. Voor aankopen via Klokvoorverkoop gelden de leveringsvoorwaarden van de reguliere klokdistributie

De kosten voor een KOA werkplek of Tribune werkplek vind je op de pagina Koperstarieven onder 'Kloktarieven':

Hoe werkt het?

Als je de dienst activeert, verschijnt binnen FloraMondo op de marktplaats automatisch een button met de naam "KOA inkopers". Via deze knop selecteer je één of meerdere KOA-accounts of Tribune koperskaarten. Het geselecteerde aanbod wordt naar je Tribune werkplek of eigen werkplek (via Kopen op Afstand) gestuurd. Voordat deze partij geveild wordt, ontvang je een notificatie. Aanbod markeren kan voor KOA werkplekken en/of de tribunes van Aalsmeer en Naaldwijk.

Aanbod markeren via smartphone

Wil je zeker weten dat het product dat je op de veilingklok inkoopt, ook het product is dat je met eigen ogen hebt gezien? Met aanbod markeren via smartphone markeer je tijdens het schouwen interessante klokpartijen. Je krijgt automatisch een notificatie wanneer jouw partij voor de klok komt. Meer weten?