Royal FloraHolland | Barometer Duurzame Bloemist

Barometer Duurzame Bloemist

Bloemisten die inkopen via Royal FloraHolland krijgen inzicht in hoe duurzaam zij inkopen volgens de criteria van het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Royal FloraHolland biedt deze nieuwe dienst aan in samenwerking met SMK (Stichting Milieukeur) die het keurmerk beheert.

Interesse?
Meld je hier aan

Voordelen

  • Alle informatie is altijd tot en met de vorige handelsdag bijgewerkt.
  • Draai op ieder gewenst moment rapportages uit op maand-, kwartaal- of jaarniveau.
  • Meerdere personen binnen één bedrijf kunnen gebruik maken van deze dienst.

Wat kost het?

Bloemisten betalen voor een abonnement €87,00 per jaar. Daarvoor krijgen zij in de app toegang tot een dashboard waarmee ze op ieder gewenst moment zelf rapportages kunnen uitdraaien, op maand-, kwartaal- of jaarniveau.

Hoe werkt het?

De dienst wordt aangeboden via een Power BI app, die op iedere computer of smartphone te gebruiken is. Meerdere personen binnen één bedrijf kunnen hier gebruik van maken. Alle informatie is altijd tot en met de vorige handelsdag bijgewerkt. Deze dienst is speciaal bedoeld voor bloemisten die bij Royal FloraHolland inkopen en rapporteren voor de Barometer Duurzame Bloemist.

Overige inkopers zoals groothandelaren die inzicht willen in hun duurzame inkoop kunnen gebruiken maken van onze dienst Insights voor kopers.