Royal FloraHolland | Select levering

Select levering

Heb je als koper juist nu behoefte aan het snel kopen van bloemen zonder dat je een voorraadrisico loopt? Dit kan met Select levering; onderdeel van Royal FloraHolland Fulfilment. Producten die via de Voorraad- en orderpick dienstverlening van Fulfilment worden geleverd zijn gekenmerkt als Select levering. Met Select beschik je dus gegarandeerd - binnen 90 minuten - over bloemen die je nodig hebt. Op FloraMondo herken je Select-producten eenvoudig aan het Select-Symbool.

Interesse?
Neem contact op

Voordelen

  • Langer inkoopvenster zonder voorraad risico.
  • In het tijdvak naar keuze of binnen 90 minuten.
  • Betrouwbaar en efficiënt bij je afgeleverd.

Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Bel ons of meld je aan voor een afspraak en laat vrijblijvend een kostencalculatie maken.

Hoe werkt het?

  1. Aangesloten kwekers plaatsen bloemen op een hub van Royal FloraHolland.
  2. Het aanbod van de kwekers is zichtbaar in het verkoopkanaal FloraMondo; deze voorraad is gekenmerkt met het Select-symbool.
  3. Haal je je aanbod binnen een VMP-koppeling? Bij filterinstellingen filter je hier op 'select aanbod'. Het beschikbare aanbod zie je meteen. Werk je in de nieuwe versie van FloraMondo? Dan vind je deze filtermogelijkheid onder 'accounts' en je selecteert de juiste webservice.
  4. Je plaatst een order en kiest de door jou gewenste levertijd.
  5. Royal FloraHolland levert binnen 90 minuten of op het door jou gewenste tijdvak bij jou af in de box.
  6. Producten die je tussen 6.00 - 13.30 uur bestelt, leveren we al binnen 90 minuten af. Bestellingen die je vóór 6.00 uur plaatst, leveren wij uiterlijk 7.30 uur.