Royal FloraHolland | Betalen op de manier die bij je past
Royal Flora Holland Betalen 1

Betalen op de wereldwijde sierteelt marktplaats

Betrouwbare oplossingen voor al jouw betalingen

Voor ruim 100.000 succesvolle betaaltransacties per dag werkt Royal FloraHolland continu aan de verdere ontwikkeling van betaalmogelijkheden in samenwerking met onze kopers en kwekers. Met blijvende aandacht voor alles wat kwekers en kopers nodig hebben om wereldwijd efficiënt zaken te kunnen doen.

Welke betaalwijze past bij jou?
Neem contact op voor advies
Je kunt op verschillende manieren je betalingen doen bij Royal FloraHolland. Bijvoorbeeld in euro’s of Amerikaanse dollars, met of zonder borg of een bankgarantie af te geven. Betalen kan veilig en makkelijk met een eWallet of met een incassomachtiging als je op rekening koopt. De vele betaalwijzen die er al zijn en die we de komende tijd introduceren, bieden jou en Royal FloraHolland de mogelijkheid te overleggen wat bij jouw bedrijfsvoering past. Hoe je ook betaalt, altijd geldt onze 100% betaalgarantie voor de kwekers waarmee je zaken doet.

Manieren van betalen

Kopen op rekening

Betaal op rekening via een SEPA- of SWIFT machtiging. Kopen op rekening kun je combineren met Uitgesteld betalen of een eWallet. Op dit moment kun je alleen in euro's betalen.

Royal Flora Holland betalen 1

eWallet

Betaal vooruit in een digitale prepaid portemonnee. De eWallet is de oplossing als je geen borg of bankgarantie kunt afgeven. Met de eWallet betaal je in Amerikaanse dollars of euro's.

Royal Flora Holland Betalen 3

Uitgesteld betalen

Betaal je aankopen in directe handel pas na 7, 14, 21 of 28 dagen in plaats van binnen 24 uur met Kopen op rekening. Het helpt je om jouw kredietruimte bij de bank vrij te houden voor andere investeringen.

Royal Flora Holland Betalen 2


Goed inzicht hebben in jouw aankopen en alle te betalen bedragen is natuurlijk belangrijk. We sturen je daarom via e-mail dagelijks, wekelijks en jaarlijks een overzicht toe dat je eenvoudig in jouw administratie kunt verwerken. Het is mogelijk om deze facturen te ontvangen in PDF, XML en ook UBL standaard. Op mijnroyalfloraholland.com kun je jouw voorkeur instellen.

Inzicht en administratief gemak

Rekening online

Je hebt 24 uur per dag toegang tot alle facturen en financiële overzichten in PDF van al jouw klantnummers bij ons. Alle documentatie blijft zeven jaar beschikbaar.

Lees meer over rekening online

Handelsregeling online

Je verrekent jouw aankopen eenvoudig, snel en efficiënt bij collega-inkopers. Je hoeft zelf geen incasso-administratie meer bij te houden en uit te voeren. Wij zorgen voor de factuur en de verrekening van openstaande bedragen.

Lees meer over handelsregeling online

Tarieven

Aan het afhandelen van SEPA- en SWIFT-transacties, Uitgesteld Betalen, tegoed vooruitstorten in een eWallet of je administratie uitbesteden met Handelsregeling Online, zijn kosten verbonden. Wat deze kosten zijn, vind je in het tarievenoverzicht van onze diensten. De diensten zijn opgesplitst naar kopers en leden/aanvoerders.

Advies over betaalwijzen?

Neem contact op met jouw accountmanager
of ons Klant Contact Center op +31 088 789 89 89.