Berichten prijsinformatie

Als ondernemer neemt u voortdurend beslissingen. Goed inzicht in de actuele prijzen is daarvoor cruciaal. Royal FloraHolland heeft verschillende prijsinformatiediensten. Via e-mail en sms. Zodat u altijd op de hoogte bent.

Heeft u interesse?
Log in en abonneer

Uw voordelen

  • Altijd op de hoogte van de prijzen van uw producten.
  • Uw dagopbrengst direct bekend.
  • Gemakkelijk vergelijkingen maken met de markt.

Wat kost het?

De tarieven vindt u onder 'Overige tarieven Aanvoerders', op de pagina Tarieven voor leden en aanvoerders.

Hoe werkt het?

Partijtransacties (EDI)

Wilt u weten wie uw product gekocht heeft? En wat uw kopers ervoor hebben betaald? Partijtransacties geven een overzicht van de opbrengst van uw producten op een dag. U krijgt de partijtransacties binnen twee uur na het einde van het veilen per e-mail.

Dagstatistieken

Via het dagstatistiekenbericht ontvangt u de middenprijzen van de producten en het aantal aangevoerde stuks. Zo kunt u gemakkelijk uw prijzen vergelijken met die van de markt. U krijgt het dagstatistiekenbericht binnen twee uur na het einde van het veilen.

Prijsinformatie tijdens veilen (EDI)

Zodra een van uw partijen geveild is, ontvangt u een e-mail met de bedragen die uw klokpartijen hebben opgebracht.

Prijsinformatie per sms

Uiterlijk een kwartier nadat uw partijen zijn geveild, ontvangt u een sms. Met hierin uw omzet tot dan toe en de gemiddelde prijs per partij. Eén sms bevat informatie over maximaal 4 partijen. Met Prijsinformatie per sms bent u altijd en overal direct op de hoogte van uw prijsvorming.

De EDI-berichten van Partijtransacties, Dagstatistiek en Prijsinformatie tijdens veilen kunt u direct inlezen in uw EAB-softwarepakket. Hiervoor moet u de juiste software hebben. Neem contact op met uw softwareleverancier als u deze dienst(en) wilt gebruiken.