Berichten prijsinformatie

Als ondernemer neem je voortdurend beslissingen. Goed inzicht in de actuele prijzen is daarvoor cruciaal. Royal FloraHolland heeft verschillende prijsinformatiediensten. Via e-mail en sms. Zodat je altijd op de hoogte bent.

Heb je interesse?
Log in en abonneer

Jouw voordelen

  • Altijd op de hoogte van de prijzen van jouw producten.
  • De dagopbrengst direct bekend.
  • Gemakkelijk vergelijkingen maken met de markt.

Wat kost het?

De tarieven vind je onder 'Overige tarieven Aanvoerders', op de pagina Tarieven voor leden en aanvoerders.

Hoe werkt het?

Partijtransacties (EDI)

Wil je weten wie jouw product gekocht heeft? En wat kopers ervoor betaalden? Partijtransacties geven een overzicht van de opbrengst van jouw producten op een dag. Je krijgt de partijtransacties binnen twee uur na het einde van het veilen per e-mail.

Dagstatistieken

Via het dagstatistiekenbericht ontvang je de middenprijzen van de producten en het aantal aangevoerde stuks. Zo vergelijk je gemakkelijk prijzen met die van de markt. Je krijgt het dagstatistiekenbericht binnen twee uur na het einde van het veilen.

Prijsinformatie tijdens veilen (EDI)

Zodra een van je partijen geveild is, ontvang je een e-mail met de bedragen die de klokpartijen hebben opgebracht.

Prijsinformatie per sms

Uiterlijk een kwartier nadat je partijen zijn geveild, ontvang je een sms. Met hierin jouw omzet tot dan toe en de gemiddelde prijs per partij. Eén sms bevat informatie over maximaal 4 partijen. Met Prijsinformatie per sms ben je altijd en overal direct op de hoogte van jouw prijsvorming. Vanaf 31 maart stoppen we met het versturen prijsinformatie per sms. Je kunt vanaf dat moment prijsinformatie via whatsapp of e-mail ontvangen vanuit Insights (app op Floriday).

De EDI-berichten van Partijtransacties, Dagstatistiek en Prijsinformatie tijdens veilen lees je direct in in je EAB-softwarepakket. Hiervoor moet je de juiste software hebben. Neem contact op met je softwareleverancier als je deze dienst(en) wil gebruiken.