Subturns

In de directe handel van snijbloemen en planten worden meermalige dozen, containers, opzetrekken en meermalige plantentrays (exclusief Floratino) van Royal FloraHolland direct onderling uitgewisseld tussen kweker en klant. Dit zonder fysieke tussenkomst van de veiling of fustloods. Deze directe uitwisseling noemen we subturn.

Subturns

Het direct uitwisselen van meermalig veilingfust is toegestaan onder een aantal voorwaarden. Het invullen van de juiste subturncode is hier één van.

Zorg voor de juiste subturncode

Net als bij een reguliere fustroulatie, betaal je bij subturns per roulatie een vergoeding. Dit is een aangepaste vergoeding, omdat Royal FloraHolland minder kosten maakt bij subturns. Vul de juiste subturncode in op de aanvoerbrief, dan brengen wij direct de juiste vergoeding in rekening. Bij subturns gaan we uit van 1 op 1 uitwisselen van fust. Daarom verrekenen we geen statiegeld!

Gebruik via afzetkanalen Royal FloraHolland

Royal FloraHolland fust gebruik je uitsluitend voor product dat via de afzetkanalen van Royal FloraHolland wordt verhandeld. Wij doen doorlopend controles op juist fust- en fustcodegebruik. Je bent verplicht volledige medewerking te verlenen bij controles op logistieke middelen.