Financiële overzichten

Met onze financiële overzichten krijg je inzicht in al je inkomsten en uitgaven via Royal FloraHolland. Zodat je je boekhouding in één keer kunt controleren of bijwerken. Dat geeft rust en bespaart tijd. Je kiest zelf of je het financieel overzicht wekelijks of maandelijks wilt ontvangen. Daarnaast ontvang je automatisch een gratis jaaroverzicht per veilinglocatie.

Interesse?
LOG IN EN ABONNEER

Voordelen

  • Je hebt met één overzicht inzicht in al je opbrengsten en kosten via Royal FloraHolland.
  • Je bespaart tijd: met het overzicht kun je al je boekingen in één keer invoeren.
  • Je kunt makkelijk je boekhouding controleren.

Wat kost het?

Het financiële week-, maand- en jaaroverzicht zijn gratis.

Hoe werkt het?

Op het financieel overzicht vind je alle informatie over jouw transacties overzichtelijk bij elkaar. Het week- en maandoverzicht bevat alle directe handel-, klok- en dienstenfacturen. Je ziet dus direct hoeveel je hebt verdiend aan jouw producten en wat de kosten zijn voor de afname van onze dienstverlening in de betreffende periode. Inclusief de verrekende btw. Ook vind je alle cumulatieve bedragen over het hele jaar terug in het overzicht.

Het financiële week- en maandoverzicht wordt per klantnummer verstrekt. Je ontvangt je financiële overzicht(en) via het e-mailadres waarop je ook je facturen ontvangt. Ook kun je je financiële overzicht(en) altijd terugvinden in Rekening online.

Waar vind je welke gegevens?

Productafrekening:

Deze afrekening met alle klok- en directe handel transacties ontvang je iedere dag in de middag rond 14.00 uur. Hierop staat wat de opbrengst is van jouw producten, minus de veilingkosten en de BTW. Ook de fustuitgifte staat op de productafrekening.

Voor de transacties die via klok voorverkoop zijn verkocht, staat in de specificatie een V en de naam van de koper. De overige verkopen op de Productafrekening zijn reguliere klokverkopen.

Dienstenfactuur: Eénmaal per week (op donderdag) ontvang je de dienstenfactuur. De afgenomen diensten van RoyalFloraHolland worden met dit document in rekening gebracht. Deze diensten vallen niet onder de veilingregeling. Voor uw BTW-aangifte is de berekende BTW aftrekbaar.

Je ontvangt een dienstenfactuur vanaf €30 euro. De transacties onder de € 30 worden bewaard en zodra het bedrag in totaal € 30 of meer is, ontvang je een dienstenfactuur Op de laatste dienstenfactuur van het boekjaar worden alle transacties verwerkt. Dan kan de dienstenfactuur ook lager zijn dan € 30.

Betaalspecificatie: Op de betaalspecificatie (verzending op woensdag) staan de productafrekeningen en de dienstenfactuur van een week. Ook de opbrengsten van locatie Eelde en Rhein-Maas worden hierop vermeld. Heb je een machtiging afgegeven aan een collectief vervoerder of importverwerker, dan tref je deze verrekeningen ook aan op de betaalspecificatie.

Weekoverzicht*: Op het weekoverzicht (verzending op vrijdagmiddag) staan jouw vijf productafrekeningen gecumuleerd. Ook de dienstenfactuur staat op dit weekoverzicht. Het totale overzicht van je opbrengsten en kosten tot en met die week staan in een aparte kolom. Je kunt het weekoverzicht gebruiken om je boekhouding bij te werken. Wil je geen weekoverzicht meer ontvangen? Afmelden kan via Mijn Royal FloraHolland, Financiële overzichten.

Maandoverzicht: Op één overzicht staan al je opbrengsten en diensten van één maand. Aanmelden kan via Mijn Royal FloraHolland, Financiële overzichten.

Jaaroverzicht: Het jaaroverzicht per locatie ontvang je automatisch rond de jaarwisseling.

Alle facturen en overzichten
*Klokaankopen bij veilinglocatie Eelde en Rhein-Maas zijn niet in de overzichten opgenomen.