Royal FloraHolland | Rekening online

Rekening online

Met Rekening online heb je al je facturen en financiële overzichten van Royal FloraHolland op elk moment van de dag direct bij de hand. je facturen zijn elke dag snel beschikbaar en blijven online zeven jaar bewaard, onder andere voor de Belastingdienst. Dat scheelt je een hoop papierwerk.

Interesse?
LOG IN EN ABONNEER
In Rekening online kun je de facturen tot 2 jaar terug opvragen. Wil je oudere facturen opvragen, vraag dit dan op via het Klant Contact Center. Wij raden daarom aan om de facturen tijdig op te slaan, hiermee voorkom je een eventuele opvraging en extra vertraging.

Voordelen

  • Je beschikt 24/7 over al je facturen en financiële overzichten, tot twee jaar terug.
  • Je hebt minder papieren rompslomp.
  • Je bent nooit meer facturen kwijt

Wat kost het?

Rekening online is gratis, net als de automatische ontvangst van je facturen per e-mail.

Hoe werkt het?

Met een abonnement op Rekening online heb je 24 uur per dag toegang tot alle facturen en financiële overzichten van al je klantnummers bij de veiling. Alle facturen die je ook per e-mail ontvangt, zijn dagelijks direct online beschikbaar in pdf-formaat en blijven zeven jaar beschikbaar in Rekening online. Via handige filters op onder andere documentsoort, klantnummer en periode vind je snel wat je nodig hebt. De benodigde documenten kun je makkelijk printen of opslaan in je eigen systeem. Voor de Belastingdienst is dat niet perse noodzakelijk: die accepteert Rekening online als je elektronisch archief. Sinds 2024 is het niet meer mogelijk om zelf facturen op te vragen welke ouder zijn dan 2 jaar. Mocht je deze toch willen opvragen, kun je deze vraag neerleggen bij Klant Contact Center.