Royal FloraHolland | Overlast door werkzaamheden Rondweg…

Overlast door werkzaamheden Rondweg Strijpgebouw Naaldwijk

AANGEMELD: 29 september 2021, 0:00
Opgelost
Van 29 september t/m 1 oktober voert trias Westland werkzaamheden ter plaatse van het aardwarmtetraject over het veilingterrein in Naaldwijk.

De werkzaamheden vinden plaats langs de rijbaan tussen de geluidswal en het Stijp 1 gebouw en leiden tot overlast in de vorm van beperkte beschikbaarheid van auto P-plekken.

Aanleg glasvezelnet
Het Trias Westland warmte net transporteert warmwater dat middels geothermie is opgewekt door het Westland. De leiding loopt onder het veilingterrein door. Inmiddels een aftakking is gemaakt om de gebouwen van Royal FloraHolland te kunnen gaan verwarmen.
Langs een deel van de pijplijn legt Trias Westland een glasvezelverbinding naar het Warmte Afnamestation Van Royal FloraHolland. Het betreft het deel dat afgedekt is met stelcon-platen.
Overlast verwacht
De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. De aannemer verwacht totaal 3 dagen werk te hebben. Overlast bestaat uit het per dag niet beschikbaar zijn van de parkeervakken voor auto’s over een lengte van ca. 50 m en dat de weg smaller is. De aannemer zet de weg naar het midden toe af tot een strook ca. 1,5m voorbij de stelconplaten.
Vragen of een probleem melden
Mocht vragen hebben of een probleem willen melden, neemt u dan contact op met de klantenservice van Royal FloraHolland via 088-7898989 (u kunt ook een WhatsApp sturen naar dit nummer).