Onderhoud brandblussers en brandslanghaspels Naaldwijk

REGISTERED: 1 september 2021
In progress
Alle brandslanghaspels en brandblusser van Royal FloraHolland op de locatie Naaldwijk worden gecontroleerd en onderhouden tussen 1 september en 29 oktober. Hierbij wordt minimale overlast verwacht.

Vanaf woensdag 1 september tot en met 29 oktober (week 35 tm 43) vindt, op locatie Naaldwijk, inspectie en onderhoud plaats aan de brandslanghaspels en brandblussers die eigendom zijn van Royal FloraHolland. Deze brandblusmiddelen hangen zowel in de logistieke gebieden als in de kopersboxen.


Qua werkzaamheden zal u aan het onderhoud van een blusser geen last hebben. De blussers zullen van de beugel worden genomen en op de loopkar worden onderhouden, waarna deze direct weer terug wordt geplaatst. Het testen van de brandslanghaspel zal wel iets meer overlast veroorzaken. De haspel zal volledig afgerond worden en er zal wat water afgenomen worden voor de test.


De werkzaamheden worden uitgevoerd door CBRE in samenwerking met Hillsafety BV. Gedurende kantoortijden zullen de monteurs zich ter plaatse in uw box kenbaar maken en aanmelden alvorens de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wanneer er niemand in de door u gehuurde afgesloten ruimte aanwezig is zullen de monteurs op een later moment terug komen.

Wij verzoeken u vriendelijk, uw medewerking te verlenen aan de monteurs die bovengenoemde werkzaamheden verrichten. Bij vragen, klachten of problemen kunt u contact opnemen met het klantcontactcenter van Royal FloraHolland via klantenservice@royalfloraholland.com of 088-7898989.