Promoties planten en bloemen

Kwekers presenteren op verschillende manieren zichzelf of hun nieuwe product, concept of verpakking.

Powerpointpresentatie

Wij tonen deze presentatie gedurende een aantal dagen voorafgaand aan het veilproces en in de pauzes op het klokfront. KOA-kopers sturen we de presentatie in PDF-formaat toe.

Clocknews

In Clocknews staan actuele berichten van kwekers over hun aanvoer en nieuwtjes die direct met het veilproces te maken hebben. Ook de Powerpoint presentaties die op de projectieschermen worden getoond, worden per mail verstuurd aan Kopers op Afstand.

Noviteiten

Noviteiten worden geveild als 'Fleurprimeur'. Wij brengen de noviteiten onder de aandacht door ze te veilen in de veilgroepen Exclusief/ Noviteiten, door ze te tonen op onze handelsbeurzen en op (inter) nationale vakbeurzen en bij productpresentaties op diverse locaties van Royal FloraHolland.

Productpresentaties

Bij de tribunes van Royal FloraHolland worden steeds wisselende productpresentaties gehouden die aansluiten op de seizoenen, op geefmomenten en op (inter)nationale promotiecampagnes.

Daarnaast zijn iedere week de FleurPrimeurs te bewonderen. Deze vitrines zijn hiermee dé ontmoetingsplaats voor kopers en kwekers. U maakt er kennis met het assortiment van de klokken van de diverse locaties. Ook heeft het Kenniscentrum Productkwaliteit op diverse locaties van Royal FloraHolland een uitbloeiruimte. Hier worden vooral primeurs en andere voor de handel interessante producten getest.

Op elke locatie van Royal FloraHolland zijn bij de tribunes regelmatig productpresentaties te zien. Komt u kijken!