Seasonal Market1

Beurzen en evenementen

Bekijk onze kalender

Jaarlijks organiseert Royal FloraHolland verschillende beurzen en evenementen voor onze verschillende doelgroepen. Dat doen we zowel nationaal als internationaal. Daarnaast nemen wij ook deel aan externe initiatieven en sponsoren we mooie projecten.

Meer weten over onze evenementen?
NEEM CONTACT OP

Onze beurzen en evenementen

We organiseren verschillende Trade Fairs, handelsbeurzen, award-uitreikingen, waar je aan kunt deelnemen of die je kunt bezoeken. Heb je interesse om deel te nemen?

Autumn Fair 20210908 6k

Externe beurzen en evenementen

De sierteeltbranche heeft nationaal en internationaal mooie projecten waar Royal FloraHolland ook aan deelneemt. Dit zijn bijvoorbeeld internationale beurzen, maar ook gesponsorde evenementen waarin we participeren.

IFTEX

Evenementen voor leden

Royal FloraHolland organiseert ook bijeenkomsten exclusief voor onze leden. Meer informatie over deze sessies? Neem dan contact op met ons Klant Contact Center.

Royal floraholland ledensessies nov19 2

Aankomende evenementen

IPM Essen

Hier presenteren exposanten van over de hele wereld hun innovatieve producten en diensten op het gebied van planten, techniek, bloemisterij en tuininrichting. Geen enkele andere beurs biedt zoveel plantendiversiteit en zoveel plantinnovaties. Klimaatverandering en duurzaamheid zijn hierbij de bepalende thema's.

Bekijk IPM Essen

Winter Fair

Inspiratie opdoen voor het winterseizoen? Bezoek dan op 11 en 12 januari 2023 de Royal FloraHolland Winter Fair in Aalsmeer. Tijdens deze handelsbeurs presenteren kwekers van kamer- en tuinplanten hun aanbod. Met name seizoensproducten voor de winter staan centraal.

Bekijk Winter Fair

Evenementenkalender 2022/2023


DataEvenementLocatie
Diverse dataFPC sessies
15 december 2022Glazen Tulp Awards


24 t/m 27 januari 2023IPM EsssenMesse Essen, Essen - Duitsland
11-12 januari 2023Winter FairRoyal FloraHolland, Aalsmeer
15-16 maart 2023Trade Fair RijswijkBroodfabriek, Rijswijk
5-6 april 2023Spring FairRoyal FloraHolland, Aalsmeer
6-7 september 2023Autumn FairRoyal FloraHolland, Naaldwijk
8-10 november 2023Trade Fair AalsmeerRoyal FloraHolland, Aalsmeer