Bericht interne nachthuur

Juist in drukke tijden wilt u dat er voldoende stapelwagens zijn voor de logistieke afhandeling van uw producten. Tegelijk wilt u uw logistieke kosten zo laag mogelijk houden. Met onze gratis berichtendienst interne nachthuur bent u direct op de hoogte voor welke nacht in de piekperiode interne nachthuur geldt. Stapelwagens die u op dat moment niet nodig heeft in uw box, kunt u dan tijdig uitstoten.

Log in en abonneer
Log in en abonneer

Uw voordelen

  • Direct gratis op de hoogte: wel of geen interne nachthuur
  • Keus uit bericht per sms of e-mail
  • In te stellen voor meerdere gebruikers in uw bedrijf

Wat kost het?

Deze dienst is gratis, ongeacht het aantal telefoonnummers dat u instelt en ongeacht het aantal ontvangen berichten. Wel blijft u gebonden aan voorwaarden van uw provider, bijvoorbeeld bij ontvangst van berichten in het buitenland.

Hoe werkt het?

Royal FloraHolland zet in de drukste perioden van het jaar interne nachthuur in. Deze maatregel is bedoeld om de beschikbaarheid van stapelwagens te vergroten. Voor de piekperiode wijzen we van tevoren 20 tot 25 nachten aan waarvoor mogelijk interne nachthuur geldt. In dat geval betaalt u een extra bedrag per pieknacht per stapelwagen die u bovenop het aantal in uw boxcontract in gebruik heeft. Deze interne nachthuur geldt op alle locaties.

Via Bericht interne nachthuur krijgt u naar keuze een e-mail of sms-bericht zodra bekend is voor welke nacht inderdaad interne nachthuur geldt. Wanneer dat zo is, ontvangt u ook een herinnering om het aantal stapelwagens dat u op dat moment in gebruik heeft, aan ons door te geven.

Om gebruik te kunnen maken van deze berichtendienst heeft u toegang nodig tot Mijn Royal FloraHolland en een werkend e-mailadres of mobiel telefoonnummer.