Piek logistieke middelen campagnepagina banner illustratie 684x460px

Bericht interne nachthuur

Gratis berichtendienst

Juist in drukke tijden moeten er voldoende stapelwagens zijn voor de logistieke afhandeling van je producten. Tegelijk wil je de logistieke kosten zo laag mogelijk houden. Met onze gratis berichtendienst interne nachthuur weet je direct voor welke nacht in de piekperiode interne nachthuur geldt. Stapelwagens die je op dat moment niet nodig hebt in de box, stoot je zo tijdig uit.

Log in en abonneer
Log in en abonneer

Jouw voordelen

  • Direct gratis op de hoogte: wel of geen interne nachthuur
  • Keus uit bericht per sms of e-mail
  • In te stellen voor meerdere gebruikers in je bedrijf

Wat kost het?

Deze dienst is gratis, ongeacht het aantal telefoonnummers dat je instelt en ongeacht het aantal ontvangen berichten. Let wel op de voorwaarden van je provider, bijvoorbeeld bij ontvangst van berichten in het buitenland.

Hoe werkt het?

Royal FloraHolland zet in de drukste perioden van het jaar interne nachthuur in. Deze maatregel is bedoeld om de beschikbaarheid van stapelwagens te vergroten. Voor de piekperiode wijzen we van tevoren 20 tot 25 nachten aan waarvoor mogelijk interne nachthuur geldt. In dat geval betaal je een extra bedrag per pieknacht per stapelwagen. Het gaat hierbij om stapelwagens je bovenop het aantal in je boxcontract in gebruik hebt. Deze interne nachthuur geldt op alle locaties.

Via Bericht interne nachthuur krijg je een e-mail of sms-bericht zodra bekend is voor welke nacht inderdaad interne nachthuur geldt. Je krijgt ook een herinnering om het aantal stapelwagens dat je op dat moment in gebruik hebt, aan ons door te geven.

Wil je deze berichtendienst gebruiken? Dan is toegang tot Mijn Royal FloraHolland en een werkend e-mailadres of mobiel telefoonnummer nodig.