Royal FloraHolland | Marktplaatsnetwerk

Marktplaatsnetwerk

Voor Kopen op afstand (KOA), internet en communicatie tussen jouw box en jouw inkoopplek is een goede en veilige netwerkverbinding essentieel. Ons Marktplaatsnetwerk biedt je de capaciteit en mogelijkheden die je nodig hebt.

Voordelen

  • Sneller, stabieler en betrouwbaarder dan openbaar internet.
  • Minder kans op virussen of andere elektronische dreigingen.
  • Ondersteuning afgestemd op uw inkoop- en veilproces.

Wat kost het?

De tarieven voor Marktplaatsnetwerk vind je op de pagina Koperstarieven onder 'Telefonie / Marktplaatsnetwerk'.

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden:
  • Kopen op afstand (MPN-KOA): Met MPN-KOA koop je rechtstreeks op alle bloemen- en plantenklokken van onze exportlocaties. Alle inkopen, het volledige aanbod bloemen en planten en de veilschema's per klok zijn zichtbaar.
  • Jouw eigen netwerk binnen het marktplaatsnetwerk (MPN-Vlan): Met MPN-Vlan heb je een netwerkkoppeling tussen je eigen locaties, tussen je box en een of meer tribuneplekken of tussen twee of meer boxen. Ook netwerkkoppelingen tussen boxen en tribuneplekken op verschillende veilinglocaties zijn mogelijk.
Het Marktplaatsnetwerk is een hoog beschikbaar glasvezelnetwerk. Omdat het een gesloten systeem is, is er minder kans op virussen en andere elektronische dreigingen.
Om gebruik te kunnen maken van het netwerk moet je een box of kantoorruimte bij Royal FloraHolland hebben.

Voor internet via het marktplaatsnetwerk werken wij samen met de providers Delta Fiber en Eurofiber. De prijzen van internetaansluiting en -abonnement kun je opvragen bij deze providers.