Royal FloraHolland | Leergang Trade Marketing

Leergang Trade Marketing

Zelf expert Trade Marketing in sierteelt worden?

Royal FloraHolland helpt je graag bij slim ondernemen. Regelmatig organiseren we daarom de leergang Trade Marketing voor kwekers, veredelaars en exporteurs. Tijdens de leergang krijg je alle actuele ins en outs mee van twee ervaren trainers en marketingspecialisten in sierteelt. Zij leren je alles over Trade Marketing en helpen je de opgedane kennis direct zelf toe te passen.

"Even stilstaan en bewust bezig zijn met wat echt belangrijk is voor 'onze' klanten, en wat het verschil kan maken voor jou als leverancier aan de retail. Deze leergang is een aanrader voor iedereen met een commerciële rol in sierteelt, van kweker tot exporteur tot stekleverancier." - John Keyzer verkopen bij J&P ten Have B.V. en oud deelnemer leergang.
Voorjaar editie 2024Najaar editie 2024
21 mei3 oktober
28 mei10 oktober
4 juni24 oktober
11 juni14 november
25 juni21 november
2 juli12 december
Alle bijeenkomsten duren van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Op 25 juni en 21 november kan er uitloop zijn i.v.m. de Retail Safari. De leergang bestaat uit zes bijeenkomsten op de hubs van Royal FloraHolland in Naaldwijk, Aalsmeer of op locatie bij de deelnemers.

"De opleiding Trade Marketing geeft je zicht op groeikansen voor jou en je klanten." - Jolanda Roskam, Consultant Retail Services/Trainer leergang Trade Marketing

Praktische kennis opdoen
Hoe kun je jouw bloemen of planten beter presenteren in schap? Hoe zorg je ervoor dat ze opvallen bij de consument? En hoe zorg je ervoor dat een retailformule jouw bloemen of planten graag én met zorg verkoop? Dat zijn de vragen waar deze leergang je antwoord op geeft. Bijvoorbeeld omdat je inspiratie opdoet tijdens de speciale Safari waarbij je diverse retailformules zelf bezoekt in Nederland. Er is per leergang plek voor maximaal 10 deelnemers, allemaal met een achtergrond in sierteelt.

Duur en kosten
Wat je leert, kun je direct gebruiken in jouw dagelijkse werk. Deelname aan de leergang kost €1895,- (exclusief BTW).

"Bij de leergang Trade Marketing doe je waardevolle kennis op om gesprekken met je (eind)klanten te verbreden. Dat is slim ondernemen. Je wordt een meer strategische gesprekspartner en je verbetert je positie op het schap." - Erik van der Meijs, Consultant Retail Services/Trainer leergang Trade Marketing.

Meer weten of aanmelden?
Wil je de leergang volgen en je aanmelden of meer informatie over de inhoud en de trainers? Neem dan contact op met ons Klant Contact Center.