Royal FloraHolland | Promoties bloemen en planten

Promoties planten en bloemen

Kwekers presenteren op verschillende manieren zichzelf of hun nieuwe product, concept of verpakking.

Powerpointpresentatie

Wij tonen deze presentatie gedurende een aantal dagen voorafgaand aan het veilproces en in de pauzes op het klokfront. KOA-kopers sturen we de presentatie in PDF-formaat toe.

Clocknews

In Clocknews staan actuele berichten van kwekers over hun aanvoer en nieuwtjes die direct met het veilproces te maken hebben. De Powerpoint presentaties die op de projectieschermen worden getoond, versturen we daarnaast per mail naar Kopers op Afstand.

Noviteiten

Noviteiten veilen we als 'Fleurprimeur'. Wij brengen de noviteiten onder de aandacht door ze te veilen in de veilgroepen Exclusief/ Noviteiten, door ze te tonen op onze handelsbeurzen en op (inter) nationale vakbeurzen en bij productpresentaties op diverse locaties van Royal FloraHolland.

Productpresentaties

Bij de tribunes van Royal FloraHolland houden we steeds wisselende productpresentatie. Deze presentaties sluiten aan op de seizoenen, op geefmomenten en op (inter)nationale promotiecampagnes.

Daarnaast kun je iedere week de FleurPrimeurs bewonderen. Deze vitrines zijn dé ontmoetingsplaats voor kopers en kwekers. Je maakt er kennis met het assortiment van de klokken van de diverse locaties. Ook heeft het Kenniscentrum Productkwaliteit op diverse locaties van Royal FloraHolland een uitbloeiruimte. Hier testen we vooral primeurs en andere voor de handel interessante producten.

Op elke locatie van Royal FloraHolland zijn bij de tribunes regelmatig productpresentaties te zien. Kom kijken!