Royalfloraholland glazen tulp award 2020 web

De Glazen Tulp Award

Innovaties in de spotlight

Ieder jaar vindt de Glazen Tulp Award plaats. Deze Oscarwaardige onderscheiding gaat naar de beste marktintroductie in de categorie snijbloemen, concepten, kamerplanten en tuinplanten. En u bepaalt mee wie er vandoor gaat met deze prijs.

Ook kans maken op de Glazen Tulp Award?
Meld uw noviteit aan
Wat je met passie kweekt, zet je met zorg in de markt. Dat geldt zeker voor de introductie van noviteiten en concepten. Als kopers kunt u zich bovendien onderscheiden met het nieuwste-van-het-nieuwste. Daarom zetten we nieuwe producten en innovatie extra in de schijnwerpers. Met als bloem op de taart de Glazen Tulp Award.

De Glazen Tulp Award gaat naar de beste marktintroductie in deze vijf categorieën:

  • Snijbloemen
  • Concepten
  • Kamerplanten bloeiend
  • Kamerplanten groen
  • Tuinplanten

Uitslag van de 1e stemronde voor het jaar 2022- 2023 is bekend!

Ook deze eerste digitale stemronde is er massaal gestemd door in-en verkopers op hun favoriete noviteiten. Soms maken een paar stemmen het verschil in genomineerd zijn en helaas niet. De stemmen lagen dicht bij elkaar, maar de genomineerden zijn bekend!

Bekijk de uitslag

Winnaars Glazen Tulp Award 2022

Benieuwd wie vorig jaar de Awards in ontvangst mochten nemen? In december 2021 was er geen live-uitreiking, maar een online uitrekening. Dit maakte de verrassing voor de winnaars er uiteraard niet minder om.

Bekijk de winnaars