Royal FloraHolland | Kwekersondersteuning QI

Hulp bij verbeteren van productfoto’s en -informatie

Meld u aan voor keurverzoek of telefonisch advies.

 • Om tot een aankoopbesluit op een digitale marktplaats te komen, is het van belang dat de koper krijgt geleverd wat hij heeft gekocht. Om dit te kunnen garanderen worden betrouwbare productfoto’s en -informatie nóg belangrijker.

  Wij ondersteunen u graag om zelf goede productfoto’s en -informatie aan te leveren. Zo kunt u een keurverzoek doen of krijgt u telefonisch advies van een van onze specialisten. Laat uw contactgegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

  Kijk op de Royal FloraHolland Kwaliteit pagina voor informatie over VBN-specificaties, het reclamatiesproces, de Quality Index en meer.
 • Uw gegevens

 • Uw aanvoergegevens

  Hoe kunnen we u ondersteunen?


  Meld u aan voor een keurverzoek
  Twijfelt u over de volledigheid van uw productfoto en/of -informatie voor een partij die u gaat aanvoeren? Dan kunt u gratis een keurverzoek doen. Een keurmeester controleert de partij dan op de juistheid van de meegegeven aanvoerinformatie. Nadat de partij geveild is, neemt de keurmeester telefonisch contact met u op voor een terugkoppeling. Als de door u meegegeven aanvoerinformatie als onjuist wordt beoordeeld door de keurmeester, ontvangt u hiervoor geen heffing. Ook heeft een eventuele aanpassing geen impact op uw Quality Index-score. Het keurverzoek bieden wij tijdens deze pilot gratis aan tot en met augustus 2022. Wij adviseren u om een partij waarvoor u een keurverzoek aanvraagt niet via Klokvoorverkoop aan te bieden.

  Telefonisch advies op aanvraag
  Twijfelt u over de volledigheid van uw productfoto en/of -informatie voor een partij die u gaat aanvoeren? Dan kunt u gratis een keurverzoek doen. Een keurmeester controleert de partij dan op de juistheid van de meegegeven aanvoerinformatie. Nadat de partij geveild is, neemt de keurmeester telefonisch contact met u op voor een terugkoppeling. Als de door u meegegeven aanvoerinformatie als onjuist wordt beoordeeld door de keurmeester, ontvangt u hiervoor geen heffing. Ook heeft een eventuele aanpassing geen impact op uw Quality Index-score. Het keurverzoek bieden wij tijdens deze pilot gratis aan tot en met augustus 2022.
 • Stap 1: Informatie
 • Step 2: Bedrijfsinformatie
 • Stap 3: Aanvoergegevens