Royalfloraholland glazen tulp award 2020 web

De Glazen Tulp Award

Innovaties in de spotlight

Dit jaar vindt de Glazen Tulp Award weer plaats! Deze Oscarwaardige onderscheiding gaat naar de beste marktintroductie in de categorie snijbloemen, concepten, kamerplanten en tuinplanten. En u bepaalt mee wie er vandoor gaat met deze prijs.

Bekijk de uitslag van de tweede stemronde
Wie gaat er mee naar de finale?

Vijf categorieën

Wat je met passie kweekt, zet je met zorg in de markt. Dat geldt zeker voor de introductie van noviteiten en concepten. Als kopers kunt u zich bovendien onderscheiden met het nieuwste-van-het-nieuwste. Daarom zetten we nieuwe producten en innovatie extra in de schijnwerpers. Met als bloem op de taart de Glazen Tulp Award.

De Glazen Tulp Award gaat naar de beste marktintroductie in deze vijf categorieën:

  • Snijbloemen
  • Concepten
  • Kamerplanten bloeiend
  • Kamerplanten groen
  • Tuinplanten

Trade Fair Aalsmeer

Noviteiten van dichtbij bewonderen? Dat kan! De kanshebbers op de Glazen Tulp Award 2021-2022 staan 3, 4 en 5 november op Trade Fair Aalsmeer.

Royal Flora Holland Snijbloemen 2 Gerbera Piccolini Bari

Uitslag tweede stemronde

Tot en met 17 oktober 2021 heeft u online uw stem kunnen uitbrengen op de opvallendste marktintroducties van onze leden.

Royal floraholland novelties glazen tulp 1

Winnaars 2020-2021

De winnaars van de Glazen Tulp Awards zijn tijdens de Dag van de Coöperatie op 10 december 2020 bekend gemaakt. Uit de selectie gekozen door het publiek, heeft de vakjury de winnaars in vijf categorieën gekozen.

Helene Marginpar

Het belang van Noviteiten

Noviteiten en vernieuwing zijn belangrijk voor onze sierteeltsector. Het is een belangrijk middel om een onderscheidende positie op de (internationale) markt te behalen en te behouden. Wij spraken oud-winnaars over wat het winnen van de Glazen Tulp Award hen heeft opgeleverd.