Parkeren

Geen gedoe en geen tijdverlies. Dat is belangrijk voor jouw bedrijf. Daar hoort probleemloos parkeren bij. In Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg zijn meerdere parkeeropties, betaald en onbetaald. Voor jou en je klanten.

Hoe werkt het?

In Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg biedt Royal Floraholland onbetaalde en betaalde parkeeropties:

Onbetaald

  • Blauwe zone: voor vracht- en personenwagens zonder parkeer- of jaarkaart geldt op alle parkeerterreinen een blauwe zone. Je kunt maximaal 2 uur parkeren met een blauwe parkeerschijf zichtbaar achter het raam.
  • Jaarkaart 05.00-18.00 uur: met deze jaarkaart kun je op veildagen onbetaald parkeren.

Betaald

  • Dagkaart: voor alle parkeerterreinen kun je een losse dagkaart kopen. Deze is 12 uur geldig. Wil je langer parkeren? Dan kun je de kaart met 12 uur opwaarderen. Je koopt de kaart bij Beveiliging, bij de hoofdingangen van Royal FloraHolland. Hier kun je de kaart ook opwaarderen.
  • Jaarkaart 24/7: met deze jaarkaart kun je altijd parkeren.

Op welk parkeerterrein je parkeert, is afhankelijk van het type voertuig. De borden bij de parkeerterreinen wijzen je de weg. In je eigen (buiten)dock kunnen jij en je klanten natuurlijk zonder parkeer- of jaarkaart parkeren.

Hieronder vind je alle mogelijkheden voor een parkeervergunning. Je kunt ook de vergunning of losse parkeerkaart ook direct aanvragen. Je ontvangt de parkeervergunning dan binnen 5 werkdagen.

Wat kost het?

De tarieven vindt u onder 'Parkeren' op de Tarievenpagina's.

Parkeervergunning aanvragen

Meer informatie