Parkeren

Geen gedoe en geen tijdverlies. Dat is belangrijk voor uw bedrijf. Daar hoort probleemloos parkeren bij. In Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg zijn meerdere parkeeropties, betaald en onbetaald. Voor u en uw klanten.

Hoe werkt het?

In Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg biedt Royal Floraholland onbetaalde en betaalde parkeeropties:

Onbetaald

  • Blauwe zone: voor vracht- en personenwagens zonder parkeer- of jaarkaart geldt op alle parkeerterreinen een blauwe zone. U kunt maximaal 2 uur parkeren met een blauwe parkeerschijf zichtbaar achter het raam.
  • Jaarkaart 05.00-18.00 uur: met deze jaarkaart kunt u op veildagen onbetaald parkeren.

Betaald

  • Dagkaart: voor alle parkeerterreinen kunt u een losse dagkaart kopen. Deze is 12 uur geldig. Wilt u langer parkeren? Dan kunt u de kaart met 12 uur opwaarderen. U koopt de kaart bij Beveiliging, bij de hoofdingangen van Royal FloraHolland. Hier kunt u de kaart ook opwaarderen.
  • Jaarkaart 24/7: met deze jaarkaart kunt u altijd parkeren.

Op welk parkeerterrein u parkeert, is afhankelijk van het type voertuig. De borden bij de parkeerterreinen wijzen u de weg. In uw eigen (buiten)dock kunnen u en uw klanten natuurlijk zonder parkeer- of jaarkaart parkeren.

In het Snel naar-menu hieronder vindt u alle mogelijkheden voor een parkeervergunning. Via de link kunt u uw vergunning of losse parkeerkaart ook direct aanvragen. U ontvangt uw parkeervergunning dan binnen 5 werkdagen.

Wat kost het?

De tarieven vindt u onder 'Parkeren' op de Tarievenpagina's.

Parkeervergunning aanvragen

Meer informatie