Aaneengesloten veilen

U wilt met uw producten graag het hoogst mogelijke rendement halen, tegen zo laag mogelijke kosten. Met de dienst Aaneengesloten veilen kunt u een partij bloemen in meerdere keren aanvoeren en toch als één partij laten veilen, bijvoorbeeld als niet alles in één vrachtwagen past. In de meeste gevallen is dat gunstig voor de prijsvorming.

Heeft u interesse?
Log in en meld u aan

Uw voordelen

  • Efficiënte bezetting van uw vrachtwagens.
  • Positieve prijsvorming.
  • Makkelijk vooraf te regelen via e-mail of telefoon.

Wat kost het?

Wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Hoe werkt het?

Met de dienst Aaneengesloten veilen kunt u uw producten achter elkaar laten veilen, ook al voert u meerdere keren op een dag aan op een locatie van Royal FloraHolland. Als de hele aanvoer aanwezig is, worden uw producten achter elkaar in het betreffende veilblok geplaatst.

Als u voor het eerst gebruik wilt maken van deze dienst, moet u dat melden op de betreffende locatie. Om gebruik te kunnen maken van Aaneengesloten veilen dient u minimaal 20 ladingdragers aan te voeren.

Om achter elkaar te kunnen worden opgesteld voor het veilen, moet alle aanvoer voor Aaneengesloten veilen voor 02.00 bij ons binnen zijn. De eerste kar van al uw losse aanvoer dient u goed herkenbaar te voorzien van het herkenbaarheidsformulier Aaneengesloten veilen.