Aaneengesloten veilen

Je haalt met je producten graag het hoogst mogelijke rendement, tegen zo laag mogelijke kosten. Met de dienst Aaneengesloten veilen voer je een partij bloemen in meerdere keren aan, die je vervolgens wel als één partij laat veilen. Dat is bijvoorbeeld handig als niet alles in één vrachtwagen past. In de meeste gevallen is dat gunstig voor de prijsvorming.

Heb je interesse?
Log in en meld je aan

Jouw voordelen

  • Efficiënte bezetting van vrachtwagens.
  • Positieve prijsvorming.
  • Makkelijk vooraf te regelen via e-mail of telefoon.

Wat kost het?

Wij maken vrijblijvend een offerte voor je.

Hoe werkt het?

Met de dienst Aaneengesloten veilen veil je producten achter elkaar,, ook al voer je meerdere keren op een dag aan op een locatie van Royal FloraHolland. Als de hele aanvoer aanwezig is, plaatsen we je producten achter elkaar in het betreffende veilblok.

Gebruik je deze dienst voor het eerst? Meld dat dan op de betreffende locatie. Om gebruik te maken van Aaneengesloten veilen, moet je minimaal 20 ladingdragers aanvoeren.

Om de aanvoer achter elkaar op te stellen voor het veilen, moet alles voor Aaneengesloten veilen voor 02.00 bij ons binnen zijn. Plaats het herkenbaarheidsformulier Aaneengesloten veilen goed zichtbaar op de eerste kar van de losse aanvoer.