Stap 5 Prijsinformatie

Je wil regie op je verkoop. Daarom heeft Royal FloraHolland diverse diensten waarmee je prijsinformatie ontvangt en bijvoorbeeld de klok kunt monitoren. Je weet precies welke producten goed verkopen en tegen welke prijs.

Wil je aanvoerder worden?
Vul het aanmeldformulier in

Diensten die inzicht geven

Royal FloraHolland heeft verschillende diensten die je nog meer inzicht geven. Je vindt ze in de rechterkolom. Hieronder vertellen wij kort over deze diensten.

  • Partijtransacties (EDI); Met deze gratis dienst zie je precies wat de financiële opbrengst is van jouw producten die dag. Je ziet wie de producten kocht en wat ze ervoor betaalden.
  • Prijsinformatie tijdens veilen; Tijdens het veilen ontvang je een e-mail met de bedragen die je partijen op de klok opbrachten. Je weet direct wat de dagopbrengst is.
  • Prijsinformatie sms; Je krijgt ieder kwartier een SMS met je omzet en gemiddelde prijzen. Zo ben je altijd op de hoogte, ook tijdens een vakantie of zakenreis in het buitenland. Je betaalt alleen de prijs van de SMS.
  • Clockview; Dit is een webservice waarmee je inzicht krijgt in de gebeurtenissen op de klokken. Vanachter je computer, tablet of mobiele telefoon zie je bijna dezelfde informatie als op de klok. Ook hoor je de veilingmeester.