Afzetadvies

Wilt u meer kennis over de markt van uw product om uw commerciële kansen te vergroten? Bent u op zoek naar nieuwe interessante markten of wilt u kennis maken met potentiële markten? Met onze dienst Afzetadvies informeren wij u over alle binnen- en buitenlandse ontwikkelingen binnen uw productgroep. U ontvangt een uitgebreide marktrapportage en concrete adviezen om uw marktpositie te versterken.

Heeft u interesse in deze dienst?
Log in en abonneer

Uw voordelen

  • (Historisch) inzicht in uw eigen commerciële bedrijfsvoering (ten opzichte van de productgroep).
  • Conclusies ten aanzien van uw positie (op de marktplaats).
  • Advisering om uw positie op de markt(plaats) te versterken.
  • Maatwerktraject in co-creatie met u en de Productmanager.

Wat kost het?

Een Afzetadvies bestaat uit een intakegesprek en een complete adviesrapportage met onder andere aandacht voor het marktbeeld, de klokresultaten, productgroep en afzetmogelijkheden.

Om de adviezen vanuit het Afzetadvies praktisch in te zetten voor uw bedrijf, heeft u misschien behoefte aan extra afzet- en marktanalyses? Wij ondersteunen u hier graag bij met een aanvullende plan van aanpak.

Wij maken graag vrijblijvend een offerte. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe werkt het?

Onze ervaren Productmanagers volgen alle binnen- en buitenlandse marktontwikkelingen rond bloemen en planten op de voet. Zij verzamelen en analyseren deze informatie voor u. Hun waardevolle kennis strekt zicht uit over de gehele keten, vanaf de productie tot aan de consument.

In een persoonlijk gesprek met één van onze Productmanagers informeren we naar uw wensen. Op basis van uw behoeftes vertalen we marktinzichten naar uw bedrijf en uw situatie. We zetten grootschalige data om naar waardevolle inzichten en adviezen voor uw bedrijf.

Vervolgens ontvangt u middels een rapportage en persoonlijke toelichting een concreet en zorgvuldig advies hoe u uw positie op de marktplaats kunt verbeteren. Tevens kunnen wij aanvullende analyses voor u verzorgen.