Storecheck

Wilt u weten hoe uw producten in de winkel staan en wat consumenten vinden van uw producten? Via Storecheck krijgt u dit inzicht. U kunt gericht het gesprek aangaan met uw klanten en krijgt waardevolle feedback op het gebied van schap- en productverbetering. Storecheck is mogelijk bij diverse supermarktketens, bouwmarktketens, tuincentra en bloemisten in twintig Europese landen.

Heeft u interesse?
Log in en abonneer

Uw voordelen

  • U krijgt meer inzicht in de beleving van uw klanten.
  • U verbetert uw verkooppositie dankzij feedback van consumenten.

Wat kost het?

De kosten hangen af van de looptijd van het onderzoek, het aantal vragen voor consumenten en het aantal locatiefoto's. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe werkt het?

Storechecks zijn mogelijk bij diverse supermarktketens, bouwmarktketens, tuincentra en bloemisten in de volgende landen: Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Luxemburg, Ierland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Italie, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Rusland, Polen, Tsjechie en Roemenië.

U geeft aan welke retailer uw voorkeur heeft en welke vragen u beantwoord wilt zien. Ons consumentenpanel bezoekt dan wekelijks deze retailer. Via de Storecheck-app vragen we ze om bepaalde opdrachten uit te voeren en locatiefoto's te maken. Hiermee krijgt u inzicht in de manier waarop uw bloemen en planten worden gepresenteerd en hoe de consument thuis het product gebruikt.

Storecheck geeft u inzicht in:

  • Beschikbaarheid van uw product: u krijgt betrouwbare foto's.
  • Uw product in het schap: u krijgt inzicht in de positie en hoeveelheid van uw product in het totale schap, het aantal emmers of potten en de algemene schappresentatie.
  • Mening van de consument: uw product wordt geëvalueerd op de criteria die voor u het belangrijkst zijn, bijvoorbeeld kwaliteitsperceptie, kleur, verpakking, koopbereidheid, informatiebehoefte, levensduurverwachting of aankoopreden.
  • Verkoopprijs van uw product: u krijgt inzicht in de prijs van uw product en eventuele prijspromoties.
  • Point of sale: u krijgt inzicht in gebruikte materialen, winkelpromotie en schapaankleding met displays.

Uitleg over Storecheck