NH20211104 058 LR

Beurzen en evenementen

Bekijk onze kalender

Jaarlijks organiseert Royal FloraHolland verschillende beurzen en evenementen voor onze verschillende doelgroepen. Dat doen we zowel nationaal als internationaal. Daarnaast nemen wij ook deel aan externe initiatieven en sponsoren we mooie projecten.

Meer weten over onze evenementen?
NEEM CONTACT OP

Onze beurzen en evenementen

We organiseren verschillende Trade Fairs, handelsbeurzen, award-uitreikingen, waar je aan kunt deelnemen of die je kunt bezoeken. Heb je interesse om deel te nemen?

Autumn Fair 20210908 6k

Externe beurzen en evenementen

De sierteeltbranche heeft nationaal en internationaal mooie projecten waar Royal FloraHolland ook aan deelneemt. Dit zijn bijvoorbeeld internationale beurzen, maar ook gesponsorde evenementen waarin we participeren.

IFTEX

Evenementen voor leden

Royal FloraHolland organiseert ook bijeenkomsten exclusief voor onze leden. Meer informatie over deze sessies? Neem dan contact op met ons Klant Contact Center.

Royal floraholland ledensessies nov19 2

Aankomende evenementen

Spring Fair

De Spring Fair Aalsmeer is dé beurs van het voorjaar! Aanvoerders presenteren een divers topassortiment tuinplanten en trends van dit jaar. Voor kopers is het dé plek om bestellingen te plaatsen voor het voorjaar en de zomer

Bekijk de Spring Fair

Meld je Noviteit aan!

Op al onze beurzen is het voor kwekers mogelijk een Noviteit (+) te presenteren. Wij zorgen dan voor een professionele presentatie, centraal op de beurs. We voorzien het vakpubliek van alle relevante informatie.

Aanmelden

Evenementenkalender 2023


DataEvenementLocatie
Diverse dataFPC sessies
29 maart 2023Tuinbouw ondernemersprijsn.t.b.
5-6 april 2023Spring FairRoyal FloraHolland, Aalsmeer
1 juni 2023AIPH IGOTY awardsn.t.b.
6-8 juni 2023IFTEX KeniaWestlands, Kenia
29 juni 2023Fleur Golf eventn.t.b.
6-7 september 2023Autumn FairRoyal FloraHolland, Naaldwijk
8-10 november 2023Trade Fair AalsmeerRoyal FloraHolland, Aalsmeer