Stapelwagens

Een snelle levering aan uw klanten begint met de juiste logistieke middelen. Daarom kunt u als klant van Royal FloraHolland op elke veilinglocatie gebruikmaken van stapelwagens. Makkelijk in gebruik en belading, eenvoudig ingeleverd. Dat scheelt u tijd en geld.

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op

Uw voordelen

  • Kwaliteit en voldoende aanbod op elke locatie.
  • Makkelijk in gebruik en belading.
  • Geen aanschaf- of onderhoudskosten.

Wat kost het?

Onze stapelwagens zijn vrij te gebruiken binnen de veilinggebouwen. Als u na 19.00 uur stapelwagens in uw box gebruikt, dan geldt voor u de regeling 'Stapelwagenhuur intern gebruik'. U sluit dan een aantal boxcontracten af en betaalt in de piekperiode mogelijk een extra heffing voor de drukste nachten (ongeveer 20 tot 25).

Buiten de veilinggebouwen (of bij het overladen in een vrachtwagen) mag u alleen stapelwagens gebruiken die voorzien zijn van een gehuurde slotplaat.U kunt een slotplaat huren per jaar, maar ook per halfjaar, kwartaal, maand, week of dag. Alleen wanneer u de slotplaat een jaar huurt, betaalt u geen extra piektoeslag in de drukke voorjaarsperiode.

Hoe werkt het?

De stapelwagen is binnen Royal Floraholland het meest gebruikte middel voor het vervoer van planten en bloemen. De aluminium stapelwagen heeft standaard drie legborden (of 'bledden'). Alle wagens zijn voorzien van een RFID-chip (Radio Frequency IDentification).

U kunt de stapelwagens op iedere veilinglocatie aanvoeren, gebruiken en meenemen. Tijdens onze aanvoertijden staan er stapelwagenbuffers op elke aanvoerlocatie.

De stapelwagens blijven eigendom van Royal FloraHolland.

Belangrijke links en downloads