Inname en uitgifte stapelwagens

Op alle locaties vind je tijdens openingstijden stapelwagenbuffers op de aanvoerlocaties. Je mag de stapelwagens buiten de veilinggebouwen alleen gebruiken als ze voorzien zijn van een slotplaat.

Zuinig met stapelwagens in de piek!

We vragen je tijdens de voorjaarsaanvoerpiek zuinig te zijn met stapelwagens. Wij zetten onze stapelwagens in deze periode maximaal in door onder andere versnelde reparaties, efficiënte afstapeling van fust en de interne nachthuur regeling. Dagelijkse vrachtwagenritten zorgen er daarnaast voor dat onbalans in het aantal stapelwagens per locatie wordt teruggedrongen.

Kapotte stapelwagens

Is de triangel op de stapelwagen stuk? Heeft de stapelwagen kromme legborden of zijn er andere gebreken? Hang dan een geel defectlabel aan de kapotte stapelwagen. Je vindt deze gele defectlabels in het aanvoergebied op alle locaties. Een defectlabel ziet er zo uit (zie foto).

Bevestig het label door de slotplaathouder. Hierdoor is de kapotte stapelwagen goed herkenbaar. Deze kapotte kar brengt Royal FloraHolland naar de werkplaats voor reparatie. Heb je een kapotte stapelwagen, maar is er geen defectlabel aanwezig? Dan kun je uiteraard ook een medewerker van Royal FloraHolland informeren.

Heb je een kapotte stapelwagen met een slotplaat? Dan kun je deze door een medewerker van Royal FloraHolland (een 'sleutelaar') laten verwijderen.