Informatie voor de aanvoerders, kopers en vervoerders

Hoe zien de nieuwe documenten er uit voor aanvoerders, kopers en vervoerders (niet CVV-ers)?

Informatie voor de aanvoerders, kopers en vervoerders

Bij een uitgifte aan de balie bij Royal FloraHolland en/of VRM ontvangt u een bon. De bon die aangemaakt wordt kan geprint worden, maar kan ook gemaild worden.

Uitgifte

Royal floraholland document uitgifte slotplaten
(Indien gravering aanwezig is op de slotplaat, wordt deze ook weergegeven)

Wij vragen u bij het accorderen van de transactie uw handtekening te plaatsen. Het versturen van de bon per e-mail is ook mogelijk. Als u in de Collectief vervoerderregeling valt, ontbreekt de contractinformatie (in het blokje). Voor CVV-ers wordt met 'huur naar duur' gewerkt en is alleen de transactiedatum, de kleur en het aantal van toepassing.

Inname

Royal floraholland document inname slotplaten
(Wanneer u de slotplaat later dan 1 week inlevert, wordt het contract automatisch verlengd met dezelfde contractduur, in dit geval een week)

Voor deelnemers aan de Collectief vervoerderregeling geldt hetzelfde als bij de uitgiftebon, contractgegevens zijn niet van toepassing (in het blokje), dus worden alleen de transactiedatum, slotplaatkleur en aantal weergegeven.

Facturatie

Royal floraholland transactiedocument
Indien u ook CC-containers gebruikt, staan de transacties voor beide logistieke middelen op het transactieoverzicht en ziet u 3 kolommen met saldi.

Elke donderdagnacht wordt de facturatie gedraaid.
De volgende documenten worden aangemaakt:

Huurdocument:
De slotplaathuur wordt op hetzelfde document als de CC-huur weergegeven.

Transactiedocument:
Op dit document staan alle transacties die de afgelopen week hebben plaatsgevonden. Verlengingen van contracten worden hier niet op vermeld.