Royal FloraHolland | Corrigeren afgerekende transacties…

Corrigeren afgerekende transacties directe handel

Royal FloraHolland verwerkt correcties op al afgerekende transacties directe handel op een gestandaardiseerde wijze. Zo is het mogelijk correcties sneller en foutloos te verwerken. Dit scheelt jou en ons kostbare tijd.

Als de transactie boven de € 100,- is, vraagt het team correctie directe handel akkoord aan de betalende partij.
De correctie wordt na ontvangst van goedkeuring uitgevoerd. Bij uitblijven van een reactie voeren wij de correctie binnen zeven dagen uit.

Floriday verkooporder corrigeren

Een correctie op een in Floriday afgesloten directe order, voer je uit via het platform Floriday.

Directe handel EAB corrigeren

Is de order niet via Floriday afgesloten? Dan lever je een correctie aan via:

  • Een correctie-EAB uit je softwarepakket,
  • Een correctie CSV-bestand,
  • Een correctie Excelbestand.

Snel en gemakkelijk via correctie EAB

Als kweker maak je in je softwarepakket een correctie EAB aan. Hiermee laat je automatisch een correctie verwerken. Wil je weten of je EAB-softwarepakket deze functionaliteit ondersteunt? Neem contact op met je softwareleverancier.

Het correctie CSV-bestand

Zowel kopers als kwekers kunnen correcties aanleveren met een CSV-bestand. Een 'comma separated values' bestand is een databasebestand dat software automatisch kan inlezen. Dit is een methode om meerdere correcties tegelijk te laten verwerken. Alle soorten correcties kun je verwerken met een CSV-bestand. Een CSV-bestand genereer je direct vanuit je softwarepakket. Ook kun je een Excel-bestand converteren naar CSV. In het Excel-bestand op deze pagina vind je meer informatie over de benodigde waarden en velden. Let op: dit sjabloon moet je exact overnemen.

Het correctie Excelbestand

Werk je liever met het vertrouwde Excel? Geen probleem. Er is een Royal FloraHolland correctie Excel-format. Wij vragen je dit bestand te gebruiken om je correcties in te vullen. Op deze manier hebben we altijd de juiste gegevens, op de juiste manier aangeleverd. Het Excel-bestand is geschikt voor kopers en kwekers en voor alle soorten correcties. Uitleg over het gebruik van het Excel-bestand staat hieronder.

Lever correctieverzoeken op tijd aan

Wij vragen je correcties binnen 14 dagen aan ons door te sturen. Uiteraard hebben we er begrip voor dat er soms iets blijft liggen. Daarom kunnen we correcties tot 3 maanden oud verwerken. Transacties ouder dan 3 maanden staan niet meer in het correctiesysteem en kunnen we daarom niet meer corrigeren.