Samen met jou
Header samen met jou

Samen met jou

Alleen samen met jou – lid, kweker, koper en medewerker – kan Royal FloraHolland de ambitie waarmaken om hét internationale sierteeltplatform van de toekomst te zijn. Met de campagne ‘Samen met jou vooruitgaan’ laten we via persoonlijke verhalen hoe we daar naartoe op weg zijn.

De wereld verandert razendsnel. En Royal FloraHolland verandert mee. Dat doen we samen met onze (leden)-kwekers, kopers en medewerkers. Zo houden we de coöperatie sterk en blijven we een leidende sierteeltmarktplaats, waar we vraag en aanbod met elkaar verbinden en streven naar een optimale prijs tegen zo laag mogelijke kosten. Met onze drie klantbeloftes creëren we kansen voor duurzaam succes. Vanuit onze duurzame ambitie ‘Samen groener groeien’ verduurzamen we de coöperatie. We stimuleren dat ook onder kopers, kwekers en in de sierteeltketen in het algemeen. Dat zie je terug in onze dienstverlening:
Samen met jou makkelijk handelen

In- en verkopen zoals jij dat wilt. Handel dagelijks met onze betrouwbare in- en verkoopmethoden op het internationale digitale sierteeltplatform Floriday. Je vindt bij ons het breedste en diepste assortiment aan bloemen en planten ter wereld.

Samen met jou het logistieke proces optimaliseren

Logistiek die met je meebeweegt. Royal FloraHolland biedt logistiek die met je meebeweegt. Jij bepaalt zelf hoe je jouw bloemen of planten verkoopt. De logistieke afhandeling regel je eenvoudig met onze complete logistieke oplossingen die naadloos passen bij jouw bedrijf.

Samen met jou slim ondernemen

Kwekers en kopers bieden we verschillende diensten en advies aan op het gebied van betalen, verkopen van jouw bloemen of planten en bedrijfsruimtes op onze hubs. Zo helpen we je om slim en betrouwbaar te ondernemen.

Stappen op weg naar de toekomst

Samen met jou maken we onze ambities waar en zetten we de stappen op weg naar de toekomst. Via verhalen nemen we je mee in de stappen die we zetten op onze weg naar een toekomstbestendig en duurzaam Royal FloraHolland platform. Onze gezamenlijke toekomst geven we zo steeds meer vorm. We horen dan ook graag wat jouw ambities zijn en waarmee we jou vooruithelpen!

In de reeks ‘Samen met jou’ lees je persoonlijke verhalen van onze kwekers, kopers en medewerkers. Verhalen waarin zij vertellen over hun ambities, wensen én de uitdagingen die zij daarbij tegenkomen. Connect to grow.

Laatste nieuws over Samen met jou