Royal FloraHolland | Category management, Skill, Knowledge…

Category management, Skill, Knowledge & Ideas

Opleiding Trade Marketing / Category Management

Category Management | Erik van der Meijs
Neem contact op
Wij organiseren regelmatig de opleiding Trade Marketing voor de sierteelt. Op 21 september start een nieuwe groep. Met de opgedane kennis over Trade Marketing en Category Management kun je je klantgesprekken verbreden en word je een meer strategische gesprekspartner voor je (eind)klanten.

De opleiding behandelt alle aspecten rondom Trade Marketing en Category Management. Enerzijds theoretisch (vanuit enkele modellen), maar vooral ook praktisch, met veel voorbeelden uit de sierteelt en - ter inspiratie - daarbuiten. Tijdens de opleiding zullen de deelnemers volgens het Stappenplan Categorie Visie aan de hand van beschikbaar gestelde data een case uitwerken voor één van de eigen klanten. Hiermee wordt de stof nog directer toepasbaar. De opleiding is ook een mooie kennismaking met de datatool Strategisch Markt Inzicht.
Uit eerdere edities is naar voren gekomen dat de deelnemers niet alleen de inhoud, maar ook de interactie met elkaar - in groepsopdrachten en tijdens de uitwerking van de case - erg waarderen.
Op 21 september starten we dus met een volgende groep, de inschrijving hiervoor is inmiddels gestart.
De bijeenkomsten vinden telkens plaats op een donderdag, van 13.00 tot 17.00 uur (met uitzondering van de ‘Retailsafari’, dan is er aansluitend nog een drankje/hapje). De bijeenkomsten vinden bij voorkeur plaats op locatie bij de deelnemers. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er dan de mogelijkheid voor een korte rondleiding. De kosten voor de opleiding bedragen €1.895,-.

Heb je Interesse of wil je meer weten?

Ben of ken jij iemand die interesse heeft in deze opleiding? Meld je dan aan via retailservices@royalfloraholland.com.
Als je nog vragen hebt, kun je contact met mij of mededocent Jolanda Roskam opnemen
via jolandaroskam@royalfloraholland.com of erikvandermeijs@royalfloraholland.com.