CC-materiaal ophalen en inleveren | Royal FloraHolland

CC-materiaal ophalen en inleveren

Goedwerkend (functionele) CC-containers en -platen kun je op iedere locatie ophalen en inleveren. Zorg ervoor dat je altijd je legitimatiebewijs kunt tonen en de juiste documenten bij je hebt.

Royal FloraHolland CC-containerdepots

Container Centralen is pooleigenaar van al het CC-materiaal. Wij verzorgen voor Container Centralen volgens hun richtlijnen de dienstverlening in onze CC-containerdepots voor dit materiaal. Je kunt terecht in onze depots voor innames en uitgiftes van CC-containers en - platen. Een overzicht van alle Royal FloraHolland CC-containerdepots vind je onderaan deze pagina.

Spelregels inname en uitgifte

Correct inleveren CC-materiaal

Verkort je wachttijd bij ons CC-depot door alleen correct CC-materiaal in te leveren!
  • Stapel de functionele CC-onderstellen per 10 hoog, metalen CC merkplaatje en groene CC TAG5-label (zgn. slotje) naar voren, staanders aan de achterzijde laten uitsteken.
  • CC-platen 30 per CC-container van onderaf beginnend in ieder gat van de staander een plaat. Met de mogelijkheid van 1 zgn. rest kar per partij.
  • Er mag maar 1 plaat uitgebroken zijn, dit betekent maximaal 1 plaat los bovenop.
  • Duw de staanders aan, op ieder onderstel liggen 4 staanders.
  • Bij inname controleert Royal FloraHolland op aanwezigheid van een metalen CC merkplaatje en echtheid van het groene CC TAG5-label (zgn. slotje).
  • Beschadigde en/of anderszins gebrekkige CC-containers, platen en (te korte) staanders worden niet geaccepteerd.
  • Let op: een stapel/ partij met zowel functionele als niet functionele CC-containers, wordt in zijn totaliteit geweigerd.

Controleer jouw CC-materiaal bij ontvangst

Als je gebruik maakt van onze CC-depots, ben je zelf verantwoordelijk voor de controle van het CC-materiaal dat je ophaalt. Om achteraf onduidelijkheden te voorkomen, vragen wij je om deze controle te (laten) doen, voordat je het CC-materiaal accepteert. Na ontvangst ga je akkoord met de kwaliteit van het aan jou geleverde CC-materiaal. Dit geldt ook als iemand anders het materiaal voor je ophaalt. Voor het inleveren van kapot CC-materiaal geldt een aparte werkwijze. Kapot CC-materiaal lever je in of ruil je om bij een reparatiedepot van Container Centralen.

Kapot CC-materiaal

Kapotte CC-onderstellen, -platen en -staanders lever je in bij een reparatiedepot van Container Centralen. Deze depots vind je direct naast of in de nabije omgeving van de Royal FloraHolland CC-depots op locaties Aalsmeer, Naaldwijk en Veiling Rhein-Maas.

Benodigde documenten bij inname en uitgifte

Neem voor het ophalen of inleveren van CC-materiaal de juiste documenten mee. Lees hieronder in de tabel welke dat zijn:

Legitimatie bewijsAdministratienummer


Legitimatie bewijs'Oude' fustpas AalsmeerVoorgedrukt bonnen-boekje
Aalsmeerof


Naaldwijkof


Rijnsburgof