Beeldbank

Met representatieve foto’s presenteer je producten optimaal aan klanten. Ook ga je zo mee in de verdere digitalisering. Zet je productfoto’s in de Beeldbank van Royal FloraHolland en zorg dat klanten deze foto’s heel eenvoudig in hun eigen webshop kunnen plaatsen. Zo vergroot je je naam als betrouwbare leverancier en vergroot je je afzetkansen.

Heb je interesse?
Log in en abonneer

Jouw voordelen

  • Je productfoto’s op één plek opslaan en beheren
  • Je productfoto’s eenvoudig hergebruiken
  • Verhoogde klanttevredenheid door het beschikbaar stellen van representatieve productfoto’s

Wat kost het?

Gebruik van de Beeldbank is gratis.

Hoe werkt het?

Royal FloraHolland wil de betrouwbaarheid van de informatie op de klok verbeteren en veilt partijen zonder productfoto niet meer. Daarnaast kunnen klanten op basis van onjuiste productfoto's bij Royal FloraHolland reclameren. Daarom is het van groot belang te zorgen voor representatieve productfoto's. Goede foto's maken jouw product aantrekkelijker voor een steeds groter wordende virtuele markt. Bovendien speel je daarmee in op het ontwikkelen van een landelijke virtuele klok en een modern 24/7 online transactieplatform. Met de steeds verdergaande digitalisering zijn betrouwbare aanvoerinformatie en representatieve productfoto's een must!

In de Beeldbank van Royal FloraHolland worden alle productfoto's van alle aanvoerders centraal opgeslagen. Zo kunnen inkopende klanten deze foto's ook gebruiken voor hun eigen verkoopprocessen, bijvoorbeeld in hun webshop.

Je plaatst productfoto's zelf in de Beeldbank via je EAB-softwarepakket. Deze slaat jouw productfoto's automatisch op in de Beeldbank. Je hoeft daar verder niets voor te doen.