Beeldbank

Met representatieve foto’s presenteert u uw product optimaal aan uw klanten en gaat u mee in de verdere digitalisering. Zet uw productfoto’s in de Beeldbank van Royal FloraHolland zodat uw klanten uw foto’s heel eenvoudig in hun eigen webshop kunnen plaatsen. Zo vergroot u uw naam als betrouwbare leverancier en verruimt u uw afzetkansen.

Heeft u interesse?
Log in en abonneer

Uw voordelen

  • Uw productfoto’s op één plek opslaan en beheren
  • Uw productfoto’s eenvoudig hergebruiken
  • Verhoogde klanttevredenheid door het beschikbaar stellen van representatieve productfoto’s

Wat kost het?

Gebruik van de Beeldbank is gratis.

Hoe werkt het?

Royal FloraHolland wil de betrouwbaarheid van de informatie op de klok verbeteren en veilt partijen zonder productfoto niet meer. Daarnaast kunnen klanten op basis van onjuiste productfoto's bij Royal FloraHolland reclameren. Daarom is het van groot belang om te zorgen voor representatieve productfoto's. Goede foto's maken uw product aantrekkelijker voor een steeds groter wordende virtuele markt. Bovendien speelt u daarmee in op het ontwikkelen van een landelijke virtuele klok en een modern 24/7 online transactieplatform. Met de steeds verdergaande digitalisering zijn betrouwbare aanvoerinformatie en representatieve productfoto's een must!

In de Beeldbank van Royal FloraHolland worden alle productfoto's van alle aanvoerders centraal opgeslagen. Zo kunnen inkopende klanten deze foto's ook gebruiken voor hun eigen verkoopprocessen, bijvoorbeeld in hun webshop.

U kunt uw productfoto's zelf in de Beeldbank plaatsen en via uw EAB-softwarepakket. Deze slaat uw productfoto's automatisch op in de Beeldbank. U hoeft daar verder niets voor te doen.