Incassodienst

Sierteelt gerelateerde bedrijven kunnen via Royal FloraHolland met elkaar afrekenen. Denk hierbij aan transporteurs die verrekenen met kwekers, verpakkingsbedrijven die hun kosten doorbelasten aan kopers etc. Dit kan alleen met toestemming van alle betrokken partijen. De bedrijven moeten beide verbonden zijn aan Royal FloraHolland.

Interesse?
Log in en abonneer

Jouw voordelen

  • Je bespaart tijd en voorkomt fouten.
  • Door gebruik te maken van de Incassodienst wordt je geld gewaarborgd.
  • Je hoeft niet meer handmatig te betalen.
  • Wij verzorgen de financiële afhandeling.

Wat kost het?

De Incassodienst is een betaalde dienst. Mocht je hier mee informatie over willen hebben dan kun je contact opnemen met Klant Contact Center op 088-7898989.

Hoe werkt het?

  1. Eerst dient er een getekende overeenkomst te zijn tussen Royal FloraHolland en degene die gebruik wilt maken van de Incassodienst.
  2. Vervolgens dient er een getekende incassomachtiging tussen de betreffende partijen aanwezig te zijn. Door middel van deze machtiging wordt er een koppeling gemaakt in het systeem tussen afnemer en gebruiker van de dienst. Daarna kunnen er pas transacties worden afgerekend tussen beide partijen. De getekende overeenkomst en/ of incassomachtiging dient te worden gestuurd naar: financialservices@royalfloraholland.com.
  3. Nadat de machtigingen in orde zijn gemaakt kan de gebruiker de transacties in een CSV bestand insturen. De incassoregels worden elke dinsdag om 12:00 uur verwerkt door Royal FloraHolland. Deze afrekening is zichtbaar op de betaalspecificatie, die je kunt raadplegen op Rekening Online.

Voor inhoudelijke vragen van een transactie dien je contact op te nemen met degene die de transactie heeft ingestuurd.

Belangrijke downloads