Maatschappelijke betrokkenheid

Aandacht voor mens, milieu en maatschappelijke kwesties. Dát vinden wij verantwoord ondernemen. Die aandacht vinden we belangrijk en ziet u terug in ons dagelijkse werk.

Trotse, gemotiveerde medewerkers zijn belangrijke voorwaarden voor een succesvolle organisatie. Daar geloven wij in. Gemotiveerde mensen doen hun werk goed. Daar profiteert u ook van. Daarom willen wij een goede werkgever zijn voor onze medewerkers. Een werkgever waar ze trots op zijn.

Sponsoring

Ook onze leden en klanten stimuleren we in de zoektocht naar betere producten en ondernemerschap. Daarom sponsoren we onder meer de Tuinbouwondernemersprijs en het jaarlijkse tuinbouwevenement Kom in de Kas. Bovendien ondersteunen we diverse bloemencorso's waarvan het grote publiek jaarlijks kan genieten en Madurodam waar bezoekers de bloemenveiling in het klein kunnen bewonderen.

Ontdek Madurodam

Bent u lid van Royal FloraHolland en wilt u met 40 procent korting naar Madurodam? Download dan de kortingsbon.

Bewuste keuze

Royal FloraHolland maakt met de ondersteuning van deze goede doelen en bloemen- en plantenevenementen een bewuste keuze voor de sponsordoelen van de komende jaren.