Floriday voor kwekers

Hét digitale platform voor kwekers. Ontdek nu de mogelijkheden!

Het Floriday heeft u als kweker toegang tot een open en wereldwijde marktplaats voor de sierteelt. Ook kunt u hier bloemen en planten aanbieden en verkopen. Hierdoor heeft u:
  • Eén centrale plek voor het beheren van voorraad, aanbod en orders.
  • Een snelle en betrouwbare informatie-uitwisseling met kopers.
  • Keuze uit verschillende verkoopkanalen.
  • Slimme oplossingen voor kleinere bestellingen.
  • De keuze om via een softwarepakket of direct vanuit Floriday te werken.

Borst Bloembollen en Waterdrinker Flowers

Tulpenkwekerij en -broeierij Borst Bloembollen is eind 2019 voor het eerst begonnen met Floriday. Momenteel werken zij voor de totale klok- en directe handel volledig in de schermen van Floriday. Eén van hun klanten is Waterdrinker Flowers. Een bedrijf dat vanaf de start volledig gericht is op digitalisering en automatisering. Zij zijn met hun webshop gekoppeld aan Floriday. Benieuwd naar de ervaring van Borst Bloembollen en Waterdrinker Flowers met digitaal werken en Floriday? Bekijk de video!

LavendelPlus: "Door Floriday kan ik veel klanten op een eenvoudige manier bereiken"

“Aan het begin was het platform nog redelijk beperkt en kon je er niet alles in kwijt, maar we hebben de ontwikkelingen op de voet gevolgd. Uiteindelijk is Floriday voor mij een makkelijk instrument geworden waarmee ik heel veel klanten op een eenvoudige manier en in een korte tijdsperiode kan bereiken. We hadden intensief contact met onze klanten om erachter te komen hoe ons aanbod in hun webshop stond. Hierdoor kwamen we steeds verder en ontdekten we meer en meer functies. Zo hebben we de lading per kar en de indeling per kar met onze klanten besproken, aangepast en de veranderingen met hen doorgenomen. Als je eenmaal een productlijn hebt ingericht en het door hebt, is de rest makkelijk aan te maken en is het eigenlijk bijna kopiëren en plakken.” (LavendelPlus)
Lavendel Plus Roy Heestermans 02 1
Lavendel Plus Roy Heestermans 13

Maak kennis met Floriday

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Floriday? Meld u dan aan voor onze webinars. Maak de keuze kweker of koper en bekijk het aanbod webinars. We helpen u graag op weg!

Gerelateerd nieuws