Floriday voor kwekers

Vanuit één plek jouw bloemen en planten digitaal verkopen. Ontdek nu hoe eenvoudig het is!

Met Floriday heb je toegang tot de grootste wereldwijde online marktplaats voor bloemen en planten. Met dit digitale handelsplatform handel je makkelijk en efficiënt commerciële en logistieke processen af:
  • Nieuwe afzetmogelijkheden door 1500 actieve kopers wereldwijd
  • Eén centrale plek om eenvoudig je voorraad, aanbod en orders te beheren
  • Een snelle en betrouwbare informatie-uitwisseling met je koper

Direct werken in het platform of via je eigen softwarepakket

Werk met Floriday op een manier die bij jou past. Werk je direct in het platform, dan heb je alle functies om eenvoudig te verkopen bij de hand. Werk je met een (eigen) softwarepakket? Koppel dan je softwarepakket met een API-koppeling aan Floriday. Je kunt hierdoor blijven werken zoals je gewend bent en tegelijkertijdprofiteren van optimale informatie-uitwisseling. Een gecombineerde werkwijze is natuurlijk ook mogelijk!

KP Holland: "Van orders invoeren naar aanbod beheren

KP Holland maakt inmiddels gebruik van vrijwel alle functies in Floriday. Pim van der Knaap, commercieel directeur, over de oude manier van werken: “Bij de binnendienst was het best veel werk om alle orders over te typen die per telefoon, mail of fax binnen kwamen en was er een grote kans op het maken van fouten. We willen dit zoveel mogelijk automatiseren.” De nieuwe werkwijze van Floriday helpt hierbij. Mariska: “De orders komen binnen in ons softwarepakket SDF en het beheren van artikelen gaat via Floriday. Dit werkt heel overzichtelijk met aanbod aan- en uitzetten. In plaats van orders invoeren zijn we nu meer aanbod aan het beheren. Dit levert gemak op en vermindert de kans op fouten.”
Floriday KP Holland 1280x720
KP Holland
Floriday KP Holland 1280x720 2
KP Holland

Maak kennis met Floriday

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Floriday? Meld je dan aan voor onze online workshops. Bekijk bijvoorbeeld hoe je kunt starten met direct verkopen in Floriday.

Gerelateerd nieuws