Floriday voor kopers

Hét digitale platform voor kopers. Ontdek nu de mogelijkheden!

Met Floriday koop je bloemen en planten lokaal of wereldwijd in. Je hebt direct toegang tot het meest actuele en correcte aanbod vanuit de kwekerijen op het platform. Hierdoor heb je:
  • Realtime informatie met correct aanbod.
  • Besparingen op logistiek voor kleine bestellingen.
  • Betrouwbare productinformatie en certificering.
  • De mogelijkheid bestellingen te volgen.
  • De keuze om via een softwarepakket of direct vanuit Floriday te werken.

Borst Bloembollen en Waterdrinker Flowers

Waterdrinker Flowers is een bedrijf dat vanaf de start volledig gericht is op digitalisering en automatisering. Zij zijn met hun webshop gekoppeld aan Floriday en werken intensief samen met tulpenkwekerij en -broeierij Borst Bloembollen. Benieuwd naar de ervaring van Borst Bloembollen en Waterdrinker Flowers met digitaal werken en Floriday? Bekijk de video!

Bakker.com "Voordat we een kweker spreken, weten we meer dan voorheen"

“Door een connectie via Floriday te maken met kwekers kunnen we snel inkopen. Het sourcen van producten wordt hierdoor heel gemakkelijk en consumenten weten precies wat ze van Bakker.com kunnen verwachten. Hoe zit het contract in elkaar? Wordt er een verbetering qua beschikbaarheid gemaakt? Voordat we een kweker spreken, weten we meer dan voorheen. De gesprekken gaan minder over of een product beschikbaar is, maar meer over acties of vervolgplannen. Dat menselijke aspect is én blijft voor Bakker.com heel belangrijk in de relatie met de kwekers." (Bakker.com)

Maak kennis met Floriday

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Floriday? Meld je dan aan voor onze webinars. Maak de keuze kweker of koper en bekijk het aanbod webinars. We helpen je graag op weg!

Gerelateerd nieuws