Floriday Nolina 1280x780

Floriday

Hét platform voor de sierteeltsector

Floriday is hét digitale platform voor de sierteeltsector waarmee we de handel willen laten groeien en eenvoudiger willen maken.

Meer weten over Floriday?
www.floriday.com
Met Floriday maken we de sierteeltsector toegankelijker en eenvoudiger. We bieden één internationaal platform waar kwekers, kopers en partners in de sierteelt samenkomen. Het is een online platform met handige functies en extra diensten waarmee kwekers en kopers gemakkelijk en efficiënt zaken kunnen doen. Kwekers en kopers hebben de mogelijkheid om direct in de schermen van Floriday te werken of om de eigen software/ERP-systemen te koppelen met Floriday.

Gezamenlijk initiatief voor de sierteeltsector

Floriday is in 2018 gestart als initiatief voor de sierteeltsector door Royal FloraHolland en FloraXchange. Floriday heeft als missie de sierteeltsector toegankelijker en eenvoudig te maken door het ontwikkelen van een nieuwe digitale infrastructuur voor de wereldwijde sierteelthandel. Samen met kwekers en kopers ontwikkelen we een digitale infrastructuur voor de hele sierteeltsector om daarmee maximale waarde te behalen voor elke speler in de keten. Bij de ontwikkeling van Floriday maken we gebruik van de nieuwste technologie én werken we samen met alle partijen binnen de sector. Daarnaast bieden we op Floriday diensten om de commerciële ambities voor onze kwekers en kopers te realiseren.

Verkopen via Floriday

Met Floriday heb je toegang tot de grootste afzetmarkt ter wereld. Je aanbod en orders staan centraal op één plek. Bovendien biedt het platform je efficiënte oplossingen op commercieel en logistiek vlak zoals bijvoorbeeld een snelle en betrouwbare informatie-uitwisseling met kopers en oplossingen voor kleinere bestellingen. Werk met Floriday door in te loggen op het platform, door je softwarepakket te koppelen via een API-koppeling of door dit te combineren.

Addie Groen Phalaenova 01

Kopen via Floriday

Koop lokaal of wereldwijd: via Floriday heb je altijd toegang tot het meest actuele en correcte aanbod in de sierteeltsector. Maak connecties met kwekers, en bestel direct online op hun aanbod. Naast betrouwbare productinformatie heb je via het platform inzicht in certificeringen, kun je je bestellingen volgen en besparen op logistiek. Werk met Floriday door in te loggen op het platform, je softwarepakket te koppelen via een API-koppeling of door dit te combineren.

DTZ4137 1024 ù600

Jouw dienst via Floriday

Ook als dienstverlener in de sierteelt kun je via Floriday diensten of services ontsluiten. Floriday biedt gebruikers middels handige apps inzicht in de prijs- en marktontwikkelingen (Insights) of tools voor je marketing (HortiHeat) om je te helpen bij het bepalen van je verkoopstrategie. Ook werken we samen met een groot aantal softwareleveranciers die zorgen voor een naadloze koppeling tussen Floriday en de softwarepakketten. Bied jij ook een dienst die bij Floriday past?

07 A9733 JEM id sept 2017 034 3 1380 1080

Meer informatie Floriday

De voordelen van Floriday

Ontdek de voordelen van het digitale platform voor kopers, kwekers en dienstverleners.

Ga naar de voordelen

Floriday workshops

Op locatie of online: tijdens de workshops krijg je handvatten hoe je Floriday efficiënt kunt inzetten.

Ga naar de Floriday workshops

Neem contact op met Floriday

De supportafdeling van Floriday helpt je graag! Mail of bel maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.

Ga naar Floriday Support

Kwekerij Van der Salm: “Wij maakten een duidelijke keuze in digitalisering, daar houden we aan vast”

“Werken met Floriday is minder foutgevoelig en dat geeft rust. En het scheelt mankracht. Wij zouden orders nu niet handmatig kunnen invoeren, daar hebben we simpelweg de mensen niet voor. In Floriday zie je meteen wat er gebeurt, in één keer heb je overzicht in al je orders”, aldus Wietse. Van der Salm gebruikt diverse functionaliteiten binnen Floriday: “Directe verkoop, contracten, maar ook Direct Bieden hebben we laatst ingezet.“

Bergamotte werkt graag met contracten: "Het levert veel gemak op"

Werken met de contractmodule in Floriday biedt Bergamotte voordelen: “We bestellen de benodigde aantallen op basis van deze vaste lijnen. Collega’s kunnen het gewoon overnemen als ik afwezig ben. Ze kunnen gemakkelijk het contract erbij pakken en hierop afroepen. Zo worden er geen verkeerde prijzen, soorten of potmaten besteld. Daarnaast is het voor ons én de kweker fijn dat we zo de prognose voor de vaste lijnen afgeven.

Gerelateerd nieuws