Floriday Nolina 1280x780

Floriday

Hét platform voor de sierteeltsector

Floriday is hét digitale platform voor de sierteeltsector waarmee we de handel willen laten groeien en eenvoudiger willen maken.

Meer weten over Floriday?
www.floriday.com

Wat is Floriday?

Met Floriday maken we de sierteeltsector toegankelijker en eenvoudiger. We bieden kwekers en kopers één centrale plek voor het afhandelen van commerciële en logistieke processen. Dit platform biedt bovendien ook functionaliteiten voor dienstverleners (zoals handelsagenten en transporteurs). Daarnaast bieden we kwekers en kopers ook de mogelijkheid via het eigen softwarepakket te werken met Floriday.

We werken hard aan de ontwikkeling van de digitale infrastructuur voor de hele sierteeltsector. Dit doen we met behulp van de nieuwste technologie én samen met alle partijen binnen de sector.

Voor kwekers

Met Floriday heb je toegang tot de grootste afzetmarkt ter wereld. Je aanbod en orders staan centraal op één plek. Bovendien biedt het platform je efficiënte oplossingen op commercieel en logistiek vlak zoals bijvoorbeeld een snelle en betrouwbare informatie-uitwisseling met kopers en oplossingen voor kleinere bestellingen. Werk met Floriday door in te loggen op het platform, door je softwarepakket te koppelen via een API-koppeling of door dit te combineren.

Addie Groen Phalaenova 01

Voor kopers

Koop lokaal of wereldwijd: via Floriday heb je altijd toegang tot het meest actuele en correcte aanbod in de sierteeltsector. Maak connecties met kwekers, en bestel direct online op hun aanbod. Naast betrouwbare productinformatie heb je via het platform inzicht in certificeringen, kun je je bestellingen volgen en besparen op logistiek. Werk met Floriday door in te loggen op het platform, je softwarepakket te koppelen via een API-koppeling of door dit te combineren.

DTZ4137 1024 ù600

Voor dienstverleners

Ook als dienstverlener kun je via Floriday commerciële of logistieke functies aanbieden. Zo zijn de apps Hortiheat en Insights ook aangesloten op Floriday. Met Hortiheat beschik je over de nieuwste marketingtools en Insights geeft je inzicht over prijsvorming en marktontwikkelingen. Heb jij een app voor de sierteelt die goed binnen Floriday zou passen?

07 A9733 JEM id sept 2017 034 3 1380 1080

Samen bouwen

Met het platform Floriday willen we de sierteelthandel vergroten en versimpelen. Succesvol digitaliseren is enkel mogelijk als we het samen doen. Het is dan ook mogelijk voor iedereen om aan te haken en mee te denken. Van meepraten over de ontwikkeling op de lange termijn, het zélf aandragen van verbeteringen, het stemmen op functionaliteiten die jij belangrijk vindt tot het testen van functionaliteiten.

Meer informatie Floriday

De voordelen van Floriday

Ontdek de voordelen van het digitale platform voor kopers, kwekers en dienstverleners.

WWW.FLORIDAY.IO

Floriday workshops

Op locatie of online: tijdens de workshops krijg je handvatten hoe je Floriday efficiënt kunt inzetten.

WWW.FLORIDAY.IO/WORKSHOPS

Neem contact op met Floriday

De supportafdeling van Floriday helpt je graag! Mail of bel maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.

WWW.FLORIDAY.IO/SUPPORT-CENTER

Kwekerij Van der Salm: “Wij maakten een duidelijke keuze in digitalisering, daar houden we aan vast”

“Werken met Floriday is minder foutgevoelig en dat geeft rust. En het scheelt mankracht. Wij zouden orders nu niet handmatig kunnen invoeren, daar hebben we simpelweg de mensen niet voor. In Floriday zie je meteen wat er gebeurt, in één keer heb je overzicht in al je orders”, aldus Wietse. Van der Salm gebruikt diverse functionaliteiten binnen Floriday: “Directe verkoop, contracten, maar ook Direct Bieden hebben we laatst ingezet.“

Bergamotte werkt graag met contracten: "Het levert veel gemak op"

Werken met de contractmodule in Floriday biedt Bergamotte voordelen: “We bestellen de benodigde aantallen op basis van deze vaste lijnen. Collega’s kunnen het gewoon overnemen als ik afwezig ben. Ze kunnen gemakkelijk het contract erbij pakken en hierop afroepen. Zo worden er geen verkeerde prijzen, soorten of potmaten besteld. Daarnaast is het voor ons én de kweker fijn dat we zo de prognose voor de vaste lijnen afgeven.

Gerelateerd nieuws