Jongerenraad

De Jongerenraad van Royal FloraHolland betrekt jonge leden bij de coöperatie. Het is een kweekvijver om ervaring op te doen met andere onderdelen binnen de coöperatie. Of om het bedrijf te prikkelen, te inspireren of te adviseren. Steeds door de ogen van jonge ondernemende kwekers, de toekomst van de coöperatie. De Jongerenraad is sparringpartner en verbinder van jonge kwekers met het bedrijf en de coöperatie.

Kom in contact met de Jongerenraad
Stuur ons een e-mail
Er is veel gebeurd bij de Jongerenraad in de afgelopen maanden. Er is hard gewerkt aan de uitbreiding van de Jongerenraad, en met succes! We hebben dit voorjaar vier nieuwe jongerenraadsleden mogen verwelkomen waardoor we nu een mooie groep vormen van 10 leden. We blijven op zoek naar leden die het leuk vinden om mee te denken en events te organiseren. Mocht je meer willen weten, neem gerust contact op!

Een vernieuwde club mensen zorgt ook voor hernieuwde energie en ideeën. De komende maanden van dit jaar staan er twee gave events op het programma.

Programma

Gedurende het jaar worden programma’s georganiseerd over verschillende onderwerpen met interne en externe experts. Er zijn verschillende events, masterclasses en/of coaches om ons verder te helpen en ons voor te bereiden op onze ambitieuze toekomst.


Programma's gaan over onderwerpen als:

  • Hoe gaan we om met de familiebanden, opvolging en andere verwachtingen wanneer we uitbreiden?
  • Hoe vinden we leidinggevend personeel, hoe sturen we hen aan en hoe houden we hen vast wanneer we verder groeien?
  • Hoe leren we leidinggeven op een complexer niveau als we groter worden?
  • Hoe gaan we om met strengere regelgeving, verduurzaming en technologie in combinatie met onze ambitie?

Whatsapp Groep Jongerenraad

Wil je op de hoogte blijven van wat er zoal gebeurt binnen de Jongerenraad en over informatie die voor ons, als jongeren, belangrijk is? Meld je aan voor de whatsapp groep en blijf op de hoogte!

Via deze app groep houden we je op de hoogte van activiteiten van de Jongerenraad. Via deze app groep delen we tijdige welke sessies eraan komen en we wisselen berichten uit over alles wat er speelt bij Royal FloraHolland .

Wil je je aanmelden voor de Whatsapp groep?

Stuur een berichtje naar Ruud van der Houwen via 06 45 27 56 67