Jongerenraad

De Jongerenraad van Royal FloraHolland heeft als doel jonge leden te betrekken bij en te binden aan de coöperatie. Het is een kweekvijver om ervaring op te doen met andere organen binnen de coöperatie of om het bedrijf te prikkelen, te inspireren of te adviseren. Steeds door de ogen van jonge ondernemende kwekers, de toekomst van de coöperatie. De Jongerenraad is een sparringpartner en verbinding van jonge kwekers met het bedrijf en de coöperatie.

Kom in contact met de Jongerenraad
Stuur ons een e-mail

Op dit moment bestaand de jongerenraad uit 7 leden; Bianca van Eijk (Eyco), Job van Egmond (van Egmond Matricaria) Steffi de Kerpel/Verbeeck (Johan Verbeeck), Andre van der Valk (Patioplant), Jelle Kuijvenhoven (JK plant), Jens Kool (Bouwman Anthuriums) en Ruud van der Houwen (van der Houwen Orchideeën).

Programma

Over verschillende onderwerpen organiseren we gedurende het jaar programma's met interne en externe expertise, events, masterclasses en/of coaches om ons verder te helpen en ons voor te bereiden op onze ambitieuze toekomst.

Programma's gaan over onderwerpen als:

  • Hoe gaan we om met de familiebanden, opvolging en andere verwachtingen als we gaan uitbreiden?
  • Hoe gaan we leidinggevend personeel vinden, aansturen en vasthouden als we gaan groeien?
  • Hoe leren we leidinggeven op een complexer niveau als we groter worden?
  • Hoe gaan we om met strengere regelgeving, verduurzaming en technologie in combinatie met onze ambitie?

Impressie evenementen

De jongerenraad organiseert regelmatig interessante evenementen over actuele thema's. Bekijk de video's met sfeerverslagen van eerdere events.

Royal floraholland jongerenraad
31 januari 2019: Marketing

31 januari 2019: Marketing
Op de cruiseship De SS Rotterdam vertelt marketingbureau Rotterdam Partners over hoe zij Rotterdam als stad op de kaart heeft gezet. Dennis van der Lubbe, directeur BloemenBureau Holland in gesprek over marketing in de sierteeltsector en hoe jonge kwekers het product beter op de kaart kunnen zetten.

Bekijk de video

Royal floraholland jongerenraad 002
12 juli 2018: Dienstverlener van de toekomst

12 juli 2018: Dienstverlener van de toekomst
Tijdens een zomerse dag op de Wollebrand gingen we onder leiding van Martin de Ruiter in gesprek over Royal FloraHolland als dienstverlener van de toekomst.

Bekijk de video

Royal floraholland jongerenraad
30 november 2017: Klantbeleving van de toekomst

30 november 2017: Klantbeleving van de toekomst
In het muntgebouw in Utrecht kwamen we samen om het te hebben over de klantbeleving van de toekomst. Geïnspireerd door het verhaal van Michiel Mulder, oprichter van supermarktketen Picknick, Met Gerhard van der Bijl, Chief Digital en Commerical Officer bij Royal FloraHolland sloten we de dag om met een kijkje in de ontwikkelingen binnen de sierteeltsector.

Bekijk de video