Een digitaal veilige marktplaats | Royal FloraHolland

Een digitaal veilige marktplaats

Digitalisering vraagt om een marktplaats die bestand is tegen aanvallen van cyber criminelen, aanvallen die steeds frequenter en geavanceerder worden. Daarom stelt Royal FloraHolland hoge security eisen aan haar digitale diensten en is er een team van security specialisten in dienst die dagelijks bezig zijn om dreigingsinformatie in de gaten te houden en die vaststellen welke aanvullende maatregelen er genomen moeten worden.

Door toenemende digitalisering van onze eigen marktplaats en de totale sierteeltsector krijgen we ook binnen de sierteeltsector steeds vaker te maken met cyberincidenten. Het aantal cyberaanvallen stijgt en dat kan grote gevolgen hebben voor de hele sector. Meer dan 50% van alle organisaties wordt slachtoffer van cybercriminaliteit. Royal FloraHolland heeft als doel om de digitale weerbaarheid van onze eigen marktplaats maar ook de hele sierteeltsector te verhogen.

Hoe zorgen we voor een digitaal veilige marktplaats?

Bewustzijn onder medewerkers vergroten
Essentieel is het investeren in het bewustzijn van onze medewerkers. Veel security incidenten beginnen immers bij het klikken op een link in een e-mail. We voeren regelmatig campagnes om de bewustzijn bij collega's te vergroten. Deze campagnes werpen z'n vruchten af.

Coördinated Vulnerability Disclosure
Om onze systemen veilig te houden doen we ons uiterste best om te zorgen voor een goede, deugdelijke beveiliging ervan. We moedigen ethical hackers door middel van ons Coördinated Vulnerability Disclosure-beleid (verantwoorde openbaarmaking) aan zwakke plekken en kwetsbaarheden bij ons te melden. En bij het vinden van een zwakke plek keren we een beloning uit. We kunnen op deze manier snel passende maatregelen treffen om de gevonden kwetsbaarheid te verhelpen. Bekijk onze Coördinated Vulnerabilty Disclosure.

Partner van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport
Door de ketenafhankelijkheid (toelevering, teelt, handel) heeft de gehele sector er last van als één van de partners niet kan leveren door een cyberincident. Het verhogen van de cyberweerbaarheid in de sierteeltsector en het vergroten van het bewustzijn is essentieel in de route naar een digitaal veilige sector. Om hieraan bij te dragen is Royal FloraHolland één van de initiatiefnemers van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport. Dit initiatief zet zich samen met andere ketenpartners in voor een digitaal veilig tuinbouwcluster. Ga naar de website van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport.

Omdat we partner zijn van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport hebben we voor kwekers en kopers die aangesloten zijn bij Royal FloraHolland een speciaal aanbod. Maak kennis met het Royal FloraHolland Cyberabonnement, de sleutel tot digitale beveiliging.

Royal FloraHolland Cyberabonnement voor kwekers en kopers

Bij Royal FloraHolland begrijpen we dat cybersecurity cruciaal is voor de continuïteit van jouw sierteeltbedrijf. Daarom hebben we een speciaal aanbod voor jou en alle kwekers en kopers in onze branche. Maak kennis met het Royal FloraHolland Cyberabonnement, jouw sleutel tot digitale beveiliging en gemoedsrust.

Wat biedt het Royal FloraHolland Cyberabonnement abonnement jou?
  • Regelmatige cyberupdates: Blijf altijd op de hoogte met 8 keer per jaar een cyberupdate vanuit het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport. Ontvang belangrijke updates en blijf alert op de laatste ontwikkelingen in cybersecurity. Leer van praktijkverhalen en diepgaande achtergrondartikelen. 
  • Praktische tools: Krijg toegang tot praktische tools die speciaal zijn ontworpen om jouw cyberweerbaarheid te vergroten. Bescherm jouw bedrijf tegen digitale bedreigingen met concrete acties. 
  • Dreigingsinformatie: Ontvang regelmatig een overzicht van dreigingsinformatie, zodat je proactief kunt reageren op potentiële gevaren. 
  • Evenementen: Als abonnee krijg je jaarlijks de kans om deel te nemen aan een evenement bij Royal FloraHolland. Denk aan spannende crisisoefeningen of inspirerende cybercafés. Leer van experts en netwerk met gelijkgestemden. 
  • Aanbiedingen: Profiteer van een collectief aanbod voor diverse services en diensten die jouw cyberveiligheid naar een hoger niveau tillen. Denk aan antivirussoftware en monitoringdiensten tegen aantrekkelijke tarieven. 
Het is onze missie om samen de sierteeltsector digitaal veilig te houden. Als lid, aanvoerder of koper bij Royal FloraHolland is dit jouw kans om deel uit te maken van deze cruciale inspanning. Meer informatie en aanmelden voor het Royal FloraHolland Cyberabonnement.

Digitale veiligheid in de sierteelt: Jouw prioriteit!