Floriday Antwoord Lies
De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de verbeteringen van de klokfunctie in Floriday. Een groep kwekers heeft in een vroege fase mee getest en hun input gegeven. Sinds kort is de vernieuwde klokfunctie live voor alle gebruikers in Floriday. Bekijk de video en de ervaring van kwekerij Chrywijk!
Een klokbrief aanmaken in Floriday doet u voortaan met veel gemak. Samen met kwekers, waaronder kwekerij Chrywijk, hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd en de klokfunctie gebruiksvriendelijker gemaakt. Lies van Wijk, eigenaar van kwekerij Chrywijk, is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de vernieuwde klokfunctie. Hij heeft meegedacht in de eerst fase en samen met een aantal andere kwekers getest.

Bekijk de video met Lies van Wijk hieronder.

Lies van Wijk: “Het aanmaken en printen van een nieuwe klokbrief gaat nu heel snel. Door de verbeteringen hoef ik veel minder te klikken, wat automatisch de kans op het maken van fouten verkleint. Minder kliks én minder fouten, dat was onze wens. Wij zijn heel tevreden!”

Verbeteringen vernieuwde klokfunctie

Typerend voor de vernieuwde klokfunctie in Floriday is dat u voortaan in slechts een paar stappen al een klokbrief aanmaakt. Een ander kenmerk is de flexibiliteit: u kunt als kweker snel artikeleigenschappen aanpassen of de klokbrief snel corrigeren als er iets fout is gegaan. En wilt u in Floriday alléén de klokfuncties zien, dan kiest u voortaan gewoon voor de ‘klokmodus’. Wel zo makkelijk als u alleen maar aanvoert op de klok!

De mogelijkheden van de vernieuwde klokbrief

  • Deze klokfunctie onderdelen gebruikt u in de vernieuwde klokfunctie:
  • U maakt een aanvoerbrief aan in één scherm;
  • Sneller werken door minder kliks;
  • Meteen de klokvoorverkoopprijs invullen
  • Levering en brief makkelijk meteen te corrigeren
  • U kunt een sjabloon van uw klokbrief bewaren
  • Meer brieven tegelijk printen
  • Werken in klokmodus: alléén de klokfuncties in uw scherm

Meer informatie