Floriday Vernieuwde klokfunctie
In de afgelopen maanden is samen met kwekers de vernieuwde klokfunctie in Floriday ontwikkeld. De verbetering zorgt ervoor dat de klokfunctie gebruiksvriendelijker is. U kunt met de nieuwe functies vanuit Floriday eenvoudig en efficiënt een klokbrief aanmaken en versturen. Vanaf nu is de vernieuwde klokfunctie beschikbaar voor alle gebruikers die in de schermen van Floriday werken.
Deze klokfunctie onderdelen gebruikt u in de vernieuwde klokfunctie:
  • U maakt een aanvoerbrief aan in één scherm;
  • Sneller werken door minder kliks;
  • Meteen de klokvoorverkoopprijs invullen
  • Levering en brief makkelijk meteen te corrigeren
  • U kunt een sjabloon van uw klokbrief bewaren
  • Meer brieven tegelijk printen
  • Werken in klokmodus: alléén de klokfuncties in uw scherm

Samen met gebruikers ontwikkeld

Als onderdeel van onze nieuwe aanpak ontwikkelen we functies in Floriday samen met gebruikers, zo ook die van de vernieuwde klokfunctie. Alle wensen over dit onderwerp die binnen zijn gekomen op de routekaart zijn geïnventariseerd. Hier is een eerste uitwerking van gemaakt op basis van behoeften van klokgebruikers en deze is getoetst in zogenoemde ‘ideation sessies’ met verschillende kwekers. Met feedback uit deze sessie is het ontwikkelteam gestart met het maken van een testversie. De testversie is beschikbaar gesteld voor klokkwekers met een ‘Early-access’ status. Dit zijn kwekers die de nieuwste functies in Floriday in een vroeg stadium testen om het platform te verbeteren. Zodra de feedback van deze testers is verwerkt en zij tevreden zijn, wordt de klokfunctie voor alle gebruikers live gezet. En dat moment is nu. Start vandaag nog met gebruik van de vernieuwde klokfunctie in Floriday!

Ook aan de slag met de nieuwe klokfunctie?

Meld u dan aan voor de workshop ‘Uitleg nieuwe klokfunctie’ op 20 oktober om 15.15 uur. Hierin nemen Floriday experts u stap voor stap mee in alle onderdelen van de vernieuwde klokfunctie. Ook kunt u direct al uw vragen stellen via de live chat. Na de workshop ontvangt u een replay, waarmee u de workshop rustig terug kunt kijken.

Meer informatie en aanmelden voor ‘Uitleg nieuwe klokfunctie'

Wij helpen u graag!

Om u goed te kunnen helpen bij het gebruik van deze vernieuwde functie is ons support team van maandag t/m vrijdag van 08.0 tot 17.00 uur bereikbaar. Bel via 0174-352070 of gebruik de chat-functie in Floriday en stel direct al uw vragen.

Meer informatie