Royal floraholland 20160418 28

Het zat er al heel lang aan te komen. En nu is het dan zo ver. Alle klokinkopers van Royal FloraHolland kopen sinds maandag 2 november 2020 in op afstand (KOA). Het kopen via de knoppen in de tribunebank behoort vanaf nu tot het verleden. Een historisch moment en een belangrijke stap in de richting van Landelijk Veilen en de weg naar de digitale landelijke klok.

De afgelopen maanden heeft Royal FloraHolland de laatste kopers geholpen de overstap te maken naar KOA of een KOA Tribune Werkplek (KTW). Zo houden ook zij in de toekomst toegang tot het breedste en diepste assortiment bloemen en planten.

Flinke klus

Alle afmijnzalen van de exportlocaties zijn voorzien van nieuwe infrastructuur. En er is gezorgd voor een corona-proof opstelling. Onder de nodige tijdsdruk en veelal persoonlijke aanpak zijn alle kopers benaderd om de stap naar 100% KOA te maken. Een behoorlijke mijlpaal, en daar zijn we trots op. Sinds maandag 2 november 2020 gaan dus álle kloktransacties via KOA.

Hulp nodig?

Bent u recent overgestapt op KOA of een KOA Tribune Werkplek? Onze collega's van Digital Clock Support zijn vijf dagen per week bereikbaar om u te helpen. Zij helpen u graag op weg met een korte uitleg over de KOA-applicatie. Op onze website staan tevens uitlegvideo's waarin het gebruik van KOA stap-voor-stap wordt uitgelegd.