Floriday veilingbrief nl

De ontwikkelaars van Floriday zijn momenteel druk bezig met de verbeteringen voor de vernieuwde klokfunctie. Doel van deze verbetering is ervoor te zorgen dat de functie eenvoudiger en gebruiksvriendelijker wordt voor kwekers die hier in de schermen van Floriday gebruik van maken. U heeft binnenkort de mogelijkheid om als early-access gebruiker de nieuwe klokfunctie met ons mee te testen.

De klokbrief aanmaken in Floriday zal straks veel gemakkelijker en sneller gaan. Zo maakt u straks een klokbrief aan in één scherm in Floriday waardoor u minder kliks nodig heeft, kunt u de prijs voor klokvoorverkoop-aanbod meteen invullen op de brief en kunt u makkelijk artikeleigenschappen toevoegen en bewerken.

De ontwikkeling van de functie is momenteel in de afrondingsfase. Hierna wordt de functie getest met een kleine groep early-access gebruikers. Na succesvolle afronding van deze testen komt de functie live voor alle gebruikers in de schermen van Floriday. We kunnen hier nog geen datum voor vaststellen; gebruikers worden hier zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Meld u aan als testgebruiker (early-access)

De vernieuwde klokfunctie wordt straks eerst getest door een aantal testgebruikers om er zeker van te zijn dat deze naar behoren werkt en aansluit op de praktijk. Bent u benieuwd naar de vernieuwde klokfunctie en wilt u mee testen?

Samen ontwikkelen

Samen met gebruikers hebben we de optimalisatie van de klokfunctie doorgevoerd. Een groot deel van de wensen die we hebben ontvangen via de eerder gehouden workshops en wensen die geuit zijn op de routekaart, zijn hierin meegenomen. Omdat we het platform steeds verder uitbreiden, zoekt Floriday meer gebruikers om functies te toetsen.

De input en de ervaring van gebruikers is essentieel voordat de functie live wordt gezet voor alle gebruikers.

Meer informatie